Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingas įdarytas maltos mėsos vyniotinis su staigmena viduje

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis mėsos vyniotinis su morkomis, sūriu ir žolelėmis taps puikiu užkandžiu, kuris papuoš Jūsų šventinį stalą. Galite būti tikri, kad svečiai dėl to galės pabūti. Be kita ko, jis taip pat tinka pietums ar vakarienei visai šeimai. Pavyzdžiui, puikiai tiks su virtomis bulvėmis.

Kokių ingredientų prireiks ruošiant mėsos vyniotinį?

Prieš pradėdami gaminti, pasirūpinkite šiais ingredientais:

  • 1 kilogramas maltos mėsos
  • 2 kiaušiniai
  • druskos ir maltų pipirų pagal skonį
  • maltų pipirų pagal skonį
  • šviežio baziliko pagal skonį
  • 1 svogūnas
  • 1 morka
  • 200 gramų kietojo sūrio tarkavimui

Kaip elgtis ruošiant mėsos vyniotinį?

Pirmiausia dubenyje paragaukite maltos mėsos pagal savo pageidavimus. Galite įdėti, pavyzdžiui, maltos saldžiosios paprikos ir smulkiai supjaustyto baziliko. Taip pat įmuškite vieną kiaušinį, druską ir pipirus. Tada tolygiai sluoksniuokite mėsos mišinį ant folijos ir pradėkite ruošti įdarą.

Nedideliame dubenyje pagal skonį sumaišykite smulkiai supjaustytą svogūną, stambiai tarkuotą ir nuluptą morką bei tarkuotą kietąjį sūrį. Mėsą užtepkite įdaru, sandariai susukite ir kepkite vyniotinį 50 minučių 180 °C temperatūros orkaitėje.

Rekomenduojame:  Natalijos Bunkės šašlykai: skonis, kuris niekada nenuvils. Paveldėtas mamos receptas

Mėsos ritinio patiekimas

Iškepusį mėsos ritinį išimkite iš folijos ir supjaustykite tokio pat pločio apskritimais. Patiekite su šviežia duona, prieskoniais padažais (kečupu, garstyčiomis, majonezu, tartaru) arba daržovių salotomis. Taip pat pravers marinuotos daržovės. Linkime gero skonio.

Paskutiniai patarimai

Mėsos ritinį galite praktiškai užpildyti bet kuo, kas jums patinka. Pavyzdžiui, puikiai tiks su pelėsiniu sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais. Tačiau galite naudoti ir smulkiais kubeliais supjaustytą saldžiąją papriką arba virtus kiaušinius.

Mėsos mišinį taip pat galite pagerinti kitomis šviežiomis žolelėmis, tokiomis kaip petražolės, čiobreliai, raudonėliai ar kalendra. Tačiau maltai mėsai galite naudoti ir specialius prieskonius. Karšto maisto mėgėjai įvertins šiek tiek čili patiekale.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.