Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Stebuklinga duona rankovėje su traškia plutele Ačiū tam, kas tai sugalvojo.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis receptas pasirodė ne taip seniai tinklo platybėse, aš tiesiog negalėjau praeiti ir nusprendžiau atlikti eksperimentą. Pagal eksperimento rezultatus nusprendžiau, kad tai yra visiškai paprastas ir skanus duonos būdas, su labai švelniais trupiniais ir kvapnia, traškia plutele.

Jam paruošti reikės tokių ingredientų

:

  • miltų, 650 g;
  • vandens, 400 ml;
  • druskos, 1,5 šaukštelio;
  • cukraus, 1 šaukštelis;
  • šviežių mielių, 25 g arba sausų mielių, 11 g;
  • augalinis aliejus, 3 + 2 šaukštai.

Paruošimo procesas

Ištirpinkite cukrų ir mieles šiltame vandenyje.

Įberkite druskos ir 3 šaukštus augalinio aliejaus.

Dalimis supilkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą

.

Patarimas: tešla gaunasi lipni, tačiau jos nereikia užminkyti miltais. Tiesiog minkydami sutepkite rankas augaliniu aliejumi.

Uždenkite tešlą ir palikite ją šiltoje vietoje 1,5 val.

Išminkykite tešlą ir palikite dar 40 min.

Tešlą minkykite ant miltais pabarstyto stalo. Iškočiokite

ją į stačiakampį, susukite į ritinį, gerai užspauskite kraštus, apverskite siūle žemyn.

Padarykite pjūvius ir įdėkite į kepimui skirtą rankovę, užriškite kraštus.

Palikite ją 15 min.

Rekomenduojame:  Kalnas gėrybių per 15 minučių. Visada gaminu jį iškylai didelei grupei.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 50-60 min.

Išimkite iš rankovės ir uždengę rankšluosčiu palaikykite 15 minučių

. Po 15 minučių galite pjaustyti griežinėliais, bet ir taip, šiltas ir šaltas, jis nesutrupa.

Чудо хлеб в рукаве с хрустящей корочкой Спасибо тому, кто до этого додумался

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *