Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šokoladinis Milka tortas. Receptas su grietinėlės sluoksniu: skonis ir įspūdis yra užtikrinti.

„Milka” tortas su biskvitu ir šokoladiniu ganache – tai desertas, sukurtas tikriems sodraus šokolado skonio žinovams. Jame dera erdvūs biskvitai, sviestinis kremas ir šokoladinis ganache, todėl jis ypač švelnus ir kvapnus

. Dėl tokio tekstūrų ir

skonių

derinio tortas tampa ne tik estetiškai patrauklus, bet ir išties šventiškas.

Jis idealiai tinka šeimos arbatėlėms, taip pat ypatingoms progoms – šventėms, gimtadieniams ir kitiems renginiams, kai svarbu skonis ir įspūdis.

Papasakosime, kaip pagaminti „Milka” tortą

Biskvito ingredientai:

  • Miltai – 200 g;
  • Kakavos milteliai – 40 g;
  • Soda – 1 šaukštelis;
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Cukrus – 220 g;
  • Augalinis aliejus – 50 g;
  • Pienas – 150 ml;
  • Verdantis vanduo – 180 ml;

Šokoladinio kremo ingredientai:

  • Šokoladas: juodasis šokoladas – 170 g;
  • grietinėlės (33 %) – 170 ml.

Kremo ingredientai:

  • Baltasis šokoladas – 160 g;
  • Pienas – 90 ml;
  • Sviestas – 30 g;
  • Želatina – 10 g;
  • Vanduo – 50 ml;
  • grietinėlė (33 %) – 300 g.

Ganšo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: Juodasis šokoladas – 110 g;
  • grietinėlės (33 %) – 150 g.

Milka pyrago paruošimas:

Sumaišykite miltus su kakavos milteliais, soda ir kepimo milteliais. Į kiaušinius

supilkite

druską ir cukrų, plakite 7 minutes iki baltų putų

. ½ birių produktų supilkite į kiaušinių masę, supilkite augalinį aliejų ir pieną, išmaišykite. Į mišinį supilkite antrąją birių produktų dalį, išmaišykite ir supilkite statų verdantį vandenį. Supilkite

tešlą į formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 45-55 min. Glajui prie kremo juodąjį šokoladą sumaišykite su karšta grietinėle, maišykite, kol gausite šokolado masę.

Kremui užpilkite želatiną vandeniu ir palikite išbrinkti

.

Tuo tarpu baltąjį šokoladą ištirpinkite su šiltu pienu ir į mišinį supilkite ištirpintą sviestą.

Išbrinkusią želatiną

ištirpinkite

mikrobangų krosnelėje ir sumaišykite su baltojo šokolado ir sviesto mišiniu. Grietinėlę atskirai išplakite iki purumo, supilkite į ją baltojo šokolado, sviesto ir želatinos mišinį, išmaišykite.

Biskvitą padalykite į 3 vienodus tortus

.

Vieną tortą dėkite ant konditerinės formos dugno, ant jo užtepkite ½ kremo.

½ iš

anksto paruošto šokoladinio ganšo

užtepkite

ant kremo salelėse. Ant kremo sluoksnio dėkite antrąjį paplotėlį, aptepkite jį kremu ir padarykite šokoladinio ganšo taškelius.

Ant kremo sluoksnio dėkite trečiąjį paplotėlį. Dėkite tortą į šaldytuvą 2-3 valandoms, kad kremo sluoksnis sustingtų. Tuo tarpu karštoje grietinėlėje ištirpinkite juodąjį šokoladą ir 1 valandą atšaldykite mišinį šaldytuve.

Шоколадный торт "Милка". Рецепт с кремовой прослойкой: вкус и впечатление обеспечены

Mišinį išplakite iki purumo ir šiuo ganache aptepkite visą tortą. Rezultatas – skanus šokoladinis Milka tortas su kreminiu sluoksniu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *