Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šokoladinis desertas per 5 minutes: Jokio kepimo, tik kondensuotas pienas ir želatina. Pirmos klasės konditerių meistrų receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Desertų mėgėjai tikrai įvertins saldumą, kuris paruošiamas per 5 minutes, o tuo pačiu ir jaukiai namuose. Galite pabandyti patys pasigaminti šį šokoladinį pyragą ir pamatyti, koks jis geras.

Kartkartėmis žmogui užplūsta smaližius, su kuriuo susidoroti labai sunku. Bet jei žinote, kad galite pasilepinti kažkuo saldžiu ir neketinate tiesiog atsispirti saldumynams , šokoladinį pyragą galite pasigaminti namuose. Šokoladas labai gerina nervus ir jei po torto eini pasportuoti, nereikia rūpintis savo figūra.

Žmonės mėgsta šokoladą

Viso šokolado patogiai įsigysite parduotuvėje, kur jis nėra per brangus ir jį galite pasiimti su savimi bet kur. Tačiau jei pavargote šokolado kubeliais ir norėtumėte išbandyti dar ką nors iš šios žaliavos, tai gali būti greito šokoladinio pyrago receptas, kuriuo pradžiuginsite save ir kitus.

Ingredientai, kurių jums prireiks

Šokoladiniam pyragui pagaminti neprireiks daug. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paruošti šiuos ingredientus:

  • 500 g sausainių
  • 70 g tamsaus šokolado
  • 150 g graikinių riešutų
  • 150 g sviesto
  • 250 ml pieno
  • 60 g kakavos
  • 120 g cukraus
  • 2 g vanilinio cukraus
Rekomenduojame:  Napoleono pyragas: receptas su pienu. Traškios plutelės ir ledų skonio kremas

Šokoladinio pyrago ruošimas

Šokoladinio pyrago gaminimo procedūra nesudėtinga, todėl šį receptą gali išbandyti net tie , kurie mažai laiko praleido virtuvėje, bet nori pasigaminti ką nors gero . Pirmiausia paimkite sausainius, o tada rankomis sulaužykite juos į mažus gabalėlius. Tada paimkite išlukštentus graikinius riešutus ir sudėkite į blenderį, kur reikia smulkiai sumalti.

Procedūra tikrai paprasta

Dabar paimkite puodą ir supilkite į jį pieną. Pradėkite kaitinti ant viryklės ir, kai jis bus kambario temperatūros, suberkite vanilinį cukrų ir įprastą cukrų . Tada išmaišykite šluotele, atsargiai, kad pienas nesudegtų. Kai pienas bus karštas, įpilkite kakavos miltelių.

Toliau ateina šokoladas

Kadangi jūsų pienas pradėjo virti ir į jį įdėjote kakavos, taip pat supilkite sviestą ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Dėl sviesto mišinys turi virsti kremine šokolado mase , kurią reikia palikti ant silpnos ugnies 10 minučių. Pasibaigus šiam laikui, paruoškite susmulkintus sausainius.

Beveik baigėte

Kai pienas, kakava, sviestas ir kiti ingredientai po 10 minučių suformuos kreminę šokoladinę masę, pasiekite dubenį su sausainiais ir užpilkite šia šokolado mase . Tada šokoladą ir sausainius gerai išmaišyti, kad pilnai patektų ant visų sausainių ir pyragas vietomis neapsausėtų.

Rekomenduojame:  Legendiniai sovietiniai ledai: tikslūs receptai iš SSRS standartų

Paruoškite torto formą

Pagal šį receptą namuose turėtumėte turėti torto formą arba bent jau panašią formą, kurioje gaminsite pyragą. Sumaišytus šokoladinius sausainius dabar reikia perkelti į torto formą ir išlyginti mentele. Jei dar liko susmulkintų graikinių riešutų, galima jais pabarstyti pyragą.

Užbaikite šokoladinį pyragą paskutiniu žingsniu

Kadangi torto formoje turite šokoladą su sausainiais, galite leisti jiems atvėsti ir tuo tarpu paruošti vandens vonią, kurioje ištirpinkite plytelę juodojo šokolado . Kai juodasis šokoladas išsilydys, aptepkite juo torto šonus ir viršų. Galiausiai galite papuošti tortą kaip norite. Šio pyrago privalumas – nereikia jo kepti, o tiesiog palaukti, kol atvės.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.