Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sojų padaže marinuoti vištienos skrandukai yra aštrūs ir neįtikėtinai skanūs.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos skrandžiai – vienas skaniausių vištienos subproduktų. Marinuoti sojų padaže jie įgauna pikantišką, sodrų skonį, išlieka sultingi ir turi minimalų riebalų kiekį. Iškepę tokius skrandžius, nustebinsite savo šeimą, o reguliariai juos patiekdami papildysite organizmą naudingomis maistinėmis medžiagomis.


Ingredientai:

  • 0,5 kg vištienos skrandžių
  • 1 svogūnas
  • 5 skiltelės česnako
  • 1/4 puodelio acto
  • 1/2 puodelio saulėgrąžų aliejaus
  • 1 šaukštas sojų padažo
  • Ryšelis šviežių krapų
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Paruošimas žingsnis po žingsnio:

  1. Skrandžių virimas:
    Įdėkite vištienos skrandžius į pasūdytą vandenį ir virkite, kol visiškai išvirs – tai užtruks apie 1,5 valandos. Po to leiskite jiems atvėsti.
  2. Pjaustymas:
    Atvėsusius skrandžius supjaustykite plonomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
  3. Marinavimas:
    Sumaišykite skrandžius su svogūnu, pagardinkite sojų padažu, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
  4. Česnako ir krapų paruošimas:
    Česnaką perspauskite per česnakų spaustuką. Šviežius krapus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
  5. Marinato paruošimas:
    Įkaitinkite aliejų (galite naudoti mikrobangų krosnelę), sumaišykite jį su česnaku, actu ir krapais.
  6. Galutinis sumaišymas:
    Supilkite paruoštą česnakų mišinį į skrandžius. Švelniai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.
  7. Marinavimas šaldytuve:
    Palaikykite marinuotus skrandžius šaldytuve per naktį, kad visi skoniai susijungtų ir pasiskirstytų.
Rekomenduojame:  Ar norite visiškai atjauninti savo veidą? Sužinokite, kaip pasigaminti šį gelį

Patiekimo rekomendacija

Marinuoti skrandžiai yra tokio sodraus ir subtilaus skonio, kad juos galima tiesiog apsilaižyti. Puikus garnyras – troškintos bulvės, kurios derės tiek skonio, tiek tekstūros prasme.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.