Sekite mus Facebook'e!
Daugelis žmonių augina česnaką, nes tai universalus prieskonis, galintis pagerinti daugelį patiekalų.

Tačiau niekas nenori sezono pabaigoje rinkti mažų galvų, nes jas nėra labai patogu naudoti gaminant maistą.
Tačiau auginti didelius česnakus yra dar sunkiau.
Tačiau yra paprasta priemonė, kuri padės pasiekti optimalių rezultatų.
Kokia patyrusių sodininkų paslaptis?

Būtina naudoti paprastas trąšas, pagrįstas magnio sulfatu. Tai leidžia česnakui ne tik aktyviai auginti žaliąją masę, patenkinti augalo azoto poreikį, bet ir padeda padidinti česnako dydį.
Darbinio tirpalo paruošimas yra labai paprastas.
Turėtumėte ištirpinti tik vieną nedidelį šaukštą trąšų kibire vandens.
Pirmiausia atliekame standartinį pasėlių laistymą, palaukime 2–3 valandas ir įpilame produktą.
Vienam kvadratiniam metrui sodinių reikės penkių litrų trąšų. Teigiami pokyčiai įvyksta greitai. Visų pirma, po kelių dienų galite pastebėti, kad česnako žalumynai nustojo geltonuoti.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
