Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skumbrė skanesnė už raudonąją žuvį. Paprastas Murmansko žvejų receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skumbrė yra riebi jūrų žuvis, kurioje gausu omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų D ir B12 bei mineralų, tokių kaip selenas, fosforas, kalis ir cinkas. Be to, skumbrė turi omega-3 riebalų rūgščių. Jos padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje, gerina širdies ir kraujagyslių bei smegenų veiklą, mažina depresijos ir artrito riziką.

Vitaminas D padeda įsisavinti kalcį ir fosforą, kurie būtini sveikiems kaulams ir dantims. Jis taip pat atlieka svarbų vaidmenį imuninėje sistemoje.

B grupės vitaminai dalyvauja medžiagų apykaitoje, nervų sistemoje ir kraujo kūnelių formavimesi.

Skumbrė gali būti valgoma įvairiomis formomis: kepta, kepta, sūdyta arba rūkyta.

Papasakosime, kaip paruošti šią žuvį pagal Murmansko receptą

.

Ingredientai: 1:

  • Skumbrė – 3 vnt;
  • Druska – 2 šaukšteliai;
  • Cukrus – 2 šaukšteliai;
  • maltų juodųjų pipirų – 1 šaukštelis;
  • krapų – ryšulėlis;
  • česnakas – 3 skiltelės;
  • nerafinuotas aliejus – 3 šaukštai.

Skumbrės gaminimas Murmansko stiliumi:

Žuvį vertikaliai padalykite į dvi dalis, pašalinkite kaulus ir juodą plėvelę, išvalykite vidų.

Susmulkinkite krapus, sutrinkite česnaką, sumaišykite blenderiu su augaliniu aliejumi. Vieną žuvies filė dalį pabarstykite druska, cukrumi ir juodaisiais pipirais.

Rekomenduojame:  Šventinės salotos su vištiena ir apelsinais. Skaniau nerasite: visi svečiai nori jų paragauti

Tą pačią žuvies dalį aptepkite krapų ir česnakų mišiniu.

Скумбрия вкуснее красной рыбы. Простой рецепт мурманских рыбаков
Nuotrauka: www.youtube.com

Uždenkite turinį antrąja filė dalimi, sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę.

Скумбрия вкуснее красной рыбы. Простой рецепт мурманских рыбаков
Nuotrauka: www.youtube.com

Belieka įdėti žuvį 12 val. į šaldytuvą, kol užšals.

Скумбрия вкуснее красной рыбы. Простой рецепт мурманских рыбаков
Nuotrauka: www.youtube.com

Gaunasi skani skumbrė Murmansko būdu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *