Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skumbrė per 3 minutes: skaniausia auksinė žuvelė be rūkyklos ar chemikalų!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Neįtikėtinai skanu!

Namuose iškepti skumbrę , gražią ir auksinę, be specialios rūkyklos ir naudojant „skystus dūmus“, yra tikra! Vidutiniškai sūri, aromatinga su minkšta odele, kurios nereikia nulupti, pagal šį receptą skumbrė užkariaus tokių užkandžių mėgėjų širdis.

Šios žuvies skonis kuo artimesnis rūkytai, o paruošimas negalėjo būti lengvesnis!

Skumbrė svogūnų lukštuose

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • 1 skumbrė
  • sauja svogūnų lukštų
  • 5 šaukštai druskos
  • 1 l vandens

PARUOŠIMAS

  1. Užpilkite svogūnų lukštus vandeniu ir uždėkite ant ugnies. Įberkite druskos ir užvirinkite.
  2. Įdėkite žuvį į verdantį sūrymą ir virkite ant silpnos ugnies lygiai 3 minutes.
  3. Išimkite skumbrę ir sūrymą, leiskite skysčiui nuvarvėti, atvėsinkite. Žuvis paruošta valgyti!

Nepaisant paruošimo paprastumo, šios žuvies atsiliepimai tik entuziastingi. Patiekite ją su virtomis bulvėmis, šviežių sezoninių daržovių salotomis arba tiesiog su žalumynais ir citrinos skiltelėmis.

Pasidalinkite šiuo paprastu receptu su draugais – sulauksite dėkingumo jūros!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.