Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skonis geresnis nei restorane. Šoninės suktinukai ant bulvių lovos: gaminu tai 2 kartus per savaitę.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šoninė yra sūdyta ir rūkyta kiauliena. Nėra tikslios informacijos, kas ir kada išrado lašinius. Tačiau galima daryti prielaidą, kad šis produktas atsirado, kai žmonės pradėjo kaupti mėsos atsargas.

Šoninė buvo populiari senovės Romoje

.

Romėnai sūdydavo ir rūkydavo kiaulieną, kad ji išliktų šviežia. Viduramžiais lašiniai išpopuliarėjo Europoje. Tuo metu jis buvo ruošiamas iš kiaulienos, druskos ir prieskonių.

Dabar jis naudojamas įvairiems patiekalams gaminti. Papasakosime, kaip pasigaminti suktinukus su šonine ant bulvių pagalvės.

Ingredientai: 1:

  • Kiaulienos nugarinė – 1 kg;
  • kreminis sūris – 200 g;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • petražolių – ryšulėlis;
  • šoninė – 10 juostelių;
  • bulvės – 1 kg;
  • ciberžolė – 1 šaukštelis;
  • itališkos žolelės – 1 šaukštelis;
  • paprikos – 1 šaukštelis;
  • džiovintų česnakų – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
  • Teriyaki padažas;
  • sezamo sėklos.

Suktinukų su šonine paruošimas:

Supjaustykite nugarinės kepsnius maždaug 1 cm storio gabalėliais, uždenkite juos maistine plėvele. Plaktuvu muškite kepsnius, kol jie taps plonesni.

Вкуснее, чем в ресторане. Рулетики с беконом на картофельной подушке: готовлю так 2 раза в неделю

Iš abiejų pusių kepsnius pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Į kreminį sūrį įspauskite česnako skilteles, suberkite prieskonius ir smulkintas petražoles, išmaišykite.

Rekomenduojame:  Vasarinių cukinijų užkandis: aš jo nekepu, o gaminu 3 kartus per savaitę

Kiekvieną kepsnį

aptepkite

sūriu, suvyniokite įdarą į suktinuką

.

Kiekvieną suktinuką apvyniokite šonine.

Вкуснее, чем в ресторане. Рулетики с беконом на картофельной подушке: готовлю так 2 раза в неделю

Вкуснее, чем в ресторане. Рулетики с беконом на картофельной подушке: готовлю так 2 раза в неделю

Kiekvieną nuluptą bulvę supjaustykite griežinėliais, pasūdykite, pabarstykite ciberžole, itališkomis žolelėmis, paprika, česnakų milteliais, džiovintais česnakais, apšlakstykite augaliniu aliejumi ir sumaišykite rankomis.

Bulves sudėkite į kepimo indą

.

Uždenkite bulves folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių. Tada ant bulvių pagalvės sudėkite suktinukus, po folija kepkite dar 30 minučių.

Вкуснее, чем в ресторане. Рулетики с беконом на картофельной подушке: готовлю так 2 раза в неделю

Iškepusius suktinukus aptepkite terijakio padažu ir apibarstykite sezamo sėklomis. Kepkite be folijos 220 laipsnių temperatūroje 5-7 minutes.

Gausite sultingus šoninės suktinukus su sūriu.

Вкуснее, чем в ресторане. Рулетики с беконом на картофельной подушке: готовлю так 2 раза в неделю

Jie dera su bulvių plokštainiu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *