Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skirta visiems skanaus maisto mėgėjams: Julienne suflė su grybais!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pirštus apsilaižyti gera!

Sudedamosios dalys:

  • švieži grybai – 300 g.
  • kietasis sūris – 120 g.
  • svogūnai – 2 vnt.
  • aliejus grybams kepti
  • druska, pipirai

Dėl suflė:

  • grietinėlė 20% – 100 g.
  • 2 kiaušiniai
  • druska

Paruošimas:

Supjaustytus pievagrybius ir svogūnus pakepinkite svieste. Atvėsinkite.
Pievagrybius sudėkite į formeles, pabarstykite tarkuotu sūriu ir užpilkite ant suflė (trynius išplakite su druska ir grietine. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite abu mišinius).
Kepkite 200 laipsnių Celsijaus orkaitėje 15 minučių.

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.