Sekite mus Facebook'e!
Pirštus apsilaižyti gera!
Sudedamosios dalys:
- švieži grybai – 300 g.
- kietasis sūris – 120 g.
- svogūnai – 2 vnt.
- aliejus grybams kepti
- druska, pipirai
Dėl suflė:
- grietinėlė 20% – 100 g.
- 2 kiaušiniai
- druska
Paruošimas:
Supjaustytus pievagrybius ir svogūnus pakepinkite svieste. Atvėsinkite.
Pievagrybius sudėkite į formeles, pabarstykite tarkuotu sūriu ir užpilkite ant suflė (trynius išplakite su druska ir grietine. Atskirai išplakite baltymus iki standžių putų ir atsargiai sumaišykite abu mišinius).
Kepkite 200 laipsnių Celsijaus orkaitėje 15 minučių.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.


