Sekite mus Facebook'e!
Jie būna traškūs ir skanūs, tokie pat geri kaip ir iš vaflinės. Jas galite pripildyti kuo tik norite. Viskas paruošiama labai paprastai.

Dubenyje reikia suplakti tris kiaušinius, supilti cukrų ir vaniliną. Visa tai mikseriu išplakti iki sodrių putų. Dirbti apie penkias minutes, kad masė taptų puri, orinė. Sudėti sviestą ir pieną ir išmaišyti. Persijokite miltus ir keliomis dalimis įmaišykite juos į tešlą. Tešla pasirodys klampi, neišsigąskite.

Paimkite nepridegančią keptuvę, įkaitinkite ją jokiu būdu neriebalu neriebaluodami. Užberkite pusę šaukšto tešlos ir supilkite ją į keptuvę. Paskirstykite ją plonu sluoksniu. Kuo jis bus plonesnis, tuo traškesni bus vamzdeliai. Kai viena pusė apkeps, apverskite plokštainį ir apkepkite kitą pusę.
Perkelkite plokštainį ant lygaus paviršiaus ir iš karto susukite į vamzdelį. Štai ir viskas. Dabar į vidų įdėkite mėgstamo įdaro ir galite mėgautis. Viskas paruošiama labai paprastai ir greitai. Gaunasi ne blogiau nei parduotuviniai variantai.

Čia pateikiamas visas produktų sąrašas. Iš jo pagaminami 35 mėgintuvėliai:
- 3 kiaušiniai;
- 100 g cukraus;
- 120 ml pieno;
- 100 g sviesto;
- 200 g miltų;
- žiupsnelis vanilino.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
