Sekite mus Facebook'e!
Šiam stebuklingam receptui turite viską po
ranka
!
Marinuoti kopūstai su burokėliais arba kopūstų lapeliais – skanus užkandis prie mėsos ir žuvies patiekalų. Jo taip pat galima dėti į užpilamą padažą, mėsainius ir sumuštinius
. Šį patiekalą galima paruošti įvairiais būdais, tačiau šis receptas yra pats paprasčiausias. Pirma, visus reikiamus ingredientus rasite namuose. Antra, tokio marinuoto kopūsto paruošimo procesas užtruks ne ilgiau kaip 30 minučių. Šis paprastas, bet nepaprastai skanus patiekalas tikrai taps jūsų valgiaraščio hitu. Išbandykite ir įsitikinkite patys!
Kaip pasigaminti marinuotus kopūstus su burokėliais
Ingredientai: 1:
- Reikės: 1 baltagūžio kopūsto galvos;
- burokėlių
- morkos;
- svogūnas;
- 3 skiltelės česnako;
- 1 valgomasis šaukštas druskos;
- 1 valgomasis šaukštas cukraus;
- 1 valgomasis šaukštas 6% acto;
- 1/2 arb. š. juodųjų pipirų žirnelių;
- 2 vnt. lauro lapų.
Paruošimo būdas:
- Kopūstus supjaustykite stambiais gabalais.
- Burokėlius, morkas ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais.
- Česnakus išspauskite per presą.
- Giliame dubenyje sumaišykite kopūstus, burokėlius, morkas, svogūnus, česnakus, druską, cukrų, actą, žirnelius ir lauro lapą.
- Viską perkelkite į stiklainį, užsukite dangtelį ir padėkite į šaldytuvą 3-4 dienoms.
Marinuoti kopūstai su burokėliais paruošti! Patiekite su žuvimi, mėsos patiekalais ir bulvių koše. Gero apetito!
