Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs pusryčiai tinginiams. Receptas per 5 minutes iš įperkamų produktų: gyvenk ir mokykis amžinai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynai visada buvo laikomi paprastu būdu greitai paruošti pusryčius. Kiekviena šalis turi savo blynus. Tačiau iš esmės visi blynai kilo iš slaviškų blynų. Jie savo ruožtu yra blynų protėviai

. Iš pradžių blynai buvo blynai. Šie nedideli tankūs ir šiek tiek apskrudę blyneliai buvo gaminami, nes trūko keptuvių ir kitų virtuvės reikmenų

. Vėliau keptuvių prototipų ėmė rastis kiekvienos šeimininkės namuose, o blyneliai tapo plonesni ir didesni. Kai kuriomis prielaidomis manoma, kad blynai yra atskira slavų virtuvės patiekalų rūšis ir ji siejama su deive Lada.

Pasigaminkime savo blynus su įdaru iš turimų produktų.

Ingredientai blynams gaminti:

  • Šiltas kefyras – 400 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – šaukštelis;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • Alyvuogių aliejus – 3 šaukštai;
  • Miltai – 360 g;
  • kepimo soda – ½ šaukštelio;
  • Dešra – 200 g;
  • Žaliasis svogūnas – 1 ryšulėlis;
  • Augalinis aliejus – 150 ml.

Kepinių paruošimas:

Į dubenį su kefyru įmuškite kiaušinį, suberkite druską ir cukrų, supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Į mišinį suberkite miltus ir užminkykite

Rekomenduojame:  Sultingi konservuoti pomidorai. Skanus marinatas - patiks visiems

tešlą. Į tešlą suberkite sodą ir kruopščiai rankomis įmaišykite į tešlą. Dešrą supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite žaliąjį svogūną ir sudėkite į tešlą, išmaišykite.

Вкуснятина на завтрак для лентяев. Рецепт за 5 минут из доступных продуктов: век живи век учись

Keptuvėje įkaitinkite 150 ml augalinio aliejaus. Tešlą sudėkite į konditerinį

maišelį ir iš jo į karštą aliejų išspauskite kepinius.

Вкуснятина на завтрак для лентяев. Рецепт за 5 минут из доступных продуктов: век живи век учись

Kepkite po 20-30 sekundžių iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Вкуснятина на завтрак для лентяев. Рецепт за 5 минут из доступных продуктов: век живи век учись

Gausite purias ir minkštas bulvytes. Į recepte pateiktą įdarą galite įdėti sūrio ir česnako.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *