Sekite mus Facebook'e!
Pradžiuginkite vaikus gardžiais zefyrais, kurie tiesiog tirpsta burnoje. Vasarą šis desertas taps hitu. Paskubėkite užsirašyti receptą
. Sudedamosios dalys:
- Šviežios avietės – 300 g;
- Baltojo cukraus – 750 g;
- Agaras – agaras – 10 gramų;
- Baltymai – 1 vnt;
- Geriamasis vanduo – 180 ml;
- cukraus pudros – 150 g.
Žingsnis po žingsnio receptas:
- Agaras – agaras – agaras mirkomas šaltame vandenyje.
- Uogas pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų.
- Suberkite 250 g cukraus ir palikite pusvalandžiui.
- Sumaišykite agarą – agarą su cukrumi ir kaitinkite apie penkias minutes.
- Atskirai suplakite baltymus su avietėmis. Mišinys turi tapti šviesus.
- Tada įpilkite agarą – agarą ir plakite, kol mišinys taps tirštas.
- Supilkite mišinį į konditerinį maišelį ir vamzdeliu išpilstykite zefyrus ant kepimo popieriaus.
- Po 24 valandų pabarstykite cukraus pudra ir suklijuokite puseles.
