Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs naminiai zefyrai. Receptas, su kuriuo gali susidoroti kiekviena namų šeimininkė.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pradžiuginkite vaikus gardžiais zefyrais, kurie tiesiog tirpsta burnoje. Vasarą šis desertas taps hitu. Paskubėkite užsirašyti receptą

. Sudedamosios dalys:

  • Šviežios avietės – 300 g;
  • Baltojo cukraus – 750 g;
  • Agaras – agaras – 10 gramų;
  • Baltymai – 1 vnt;
  • Geriamasis vanduo – 180 ml;
  • cukraus pudros – 150 g.

Žingsnis po žingsnio receptas:

  1. Agaras – agaras – agaras mirkomas šaltame vandenyje.
  2. Uogas pertrinti per sietelį, kad neliktų kauliukų.
  3. Suberkite 250 g cukraus ir palikite pusvalandžiui.
  4. Sumaišykite agarą – agarą su cukrumi ir kaitinkite apie penkias minutes.
  5. Atskirai suplakite baltymus su avietėmis. Mišinys turi tapti šviesus.
  6. Tada įpilkite agarą – agarą ir plakite, kol mišinys taps tirštas.
  7. Supilkite mišinį į konditerinį maišelį ir vamzdeliu išpilstykite zefyrus ant kepimo popieriaus.
  8. Po 24 valandų pabarstykite cukraus pudra ir suklijuokite puseles.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *