Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanus kaip kebabas. Mėsos piršteliai atostogoms!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Toks mėsos užkandis gaunasi ne tik labai skanus ir aromatingas, bet ir gražus. Todėl šį patiekalą ruošiu Naujųjų metų išvakarių stalui. Ir jums patariu jo paragauti.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • kiaulienos arba veršienos, 400 g;
  • šoninės, 150 g;
  • adžikos, 50 g;
  • druskos, pipirų, prieskonių.

Kepimo procesas

Paimkite mėsos pagal savo skonį – kiaulienos ar jautienos, vištienos. Tačiau skaniausia gaminama iš kiaulienos.

Вкусно, как шашлык. Мясные пальчики на праздник!

Mėsą supjaustykite griežinėliais ir pamuškite iš abiejų pusių. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite mėgstamais prieskoniais. Palikite kurį laiką marinuotis.

Вкусно, как шашлык. Мясные пальчики на праздник!

Ant kiekvieno mėsos gabalėlio uždėkite po gabalėlį šoninės ir aptepkite adžika.

Вкусно, как шашлык. Мясные пальчики на праздник!

Susukite tvirtus suktinukus, pritvirtinkite juos dantų krapštukais

. Kiekvieną suktinuką perpjaukite į 2 dalis.

Вкусно, как шашлык. Мясные пальчики на праздник!

Suktinukus apkepkite keptuvėje įkaitintame augaliniame aliejuje. Kepkite iš visų pusių, kol paruduos, uždengę dangčiu.

Вкусно, как шашлык. Мясные пальчики на праздник!

Šis užkandis labai tinka su marinuotais agurkais ir grybais, bulvių koše. Taip pat galima paruošti aštrų grietinės ir česnako padažą su krapais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *