Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs ir traškūs agurkai žiemai! Šaltasis būdas: be acto, be verdančio vandens, be cukraus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis agurkų konservavimo receptas laikomas vienu sėkmingiausių ir skaniausių. Siūlome jį išbandyti.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

Ароматные и хрустящие огурцы на зиму! Холодный способ: без уксуса, без кипятка, без сахара

– agurkų;

konservavimui skirtų žalumynų;

– česnako, aštriosios paprikos;

– druskos, 100 g 1 litrui vandens (1 kg druskos 10 litrų vandens).

Paruošimo eiga

Gerai nuplaukite agurkus

ir žalumynus, kuriuos naudosite konservavimui

. Gerai išplaukite stiklainius ir ant dugno sudėkite žalumynų, česnako skilteles, aštriosios paprikos skilteles ir sudėkite agurkus, uždengdami juos dar žalumynais. Užvirinkite

vandenį ir ištirpinkite druską, supilkite marinatą į stiklainius

.

Uždenkite stiklainius dangteliais, pastatykite juos į padėklus, į kuriuos marinatas nutekės agurkams rauginant.

3-5 dienas palikite stiklainius kambario temperatūroje.

Nukoškite marinatą, kelis kartus perplaukite agurkus švariu šaltu vandeniu, perliekite šaltu vandeniu ir užsukite dangtelius

. Laikykite vėsioje vietoje.

Ароматные и хрустящие огурцы на зиму! Холодный способ: без уксуса, без кипятка, без сахара

PatarimasKad agurkai būtų traškūs ir tankūs, rinkitės geras veisles, imkite daržoves be pažeidimų, geriausia – vienodo dydžio.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *