Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs ir švelnūs varškės sausainiai. Lengvas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės sausainiai – skanus ir universalus skanėstas, dėl minkštos tekstūros, malonaus skonio ir paprasto paruošimo išpopuliarėjęs tarp daugelio gurmanų. Šio deserto pagrindą sudaro varškė, kuri ne tik suteikia sausainiams nepakartojamo švelnumo ir drėgnumo, bet ir daro juos sveikesnius už tradicinius sviesto ar margarino gaminius. varškės

sausainiai puikiai tinka tiek rytinei arbatai, tiek desertui po pietų ar vakarienės, todėl juos mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji.

istorinės varškės sausainių šaknys siekia tradicinius rusų ir europos virtuvės receptus, kuriuose varškė buvo naudojama kaip pagrindinis ingredientas įvairiems gaminiams gaminti

.

Ingredientai: varškė, varškės sūris, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė, varškė:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • cukraus – 130 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilinio cukraus – 10 g;
  • minkšto sviesto – 30 g;
  • varškės – 150 g;
  • miltai – 250 g;
  • rauginimo medžiagos – 2 šaukšteliai.

Varškės sausainių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska ir sviestu. Į mišinį sudėkite varškę ir toliau maišykite iki vientisos masės.

Rekomenduojame:  Vos vienas arbatinis šaukštelis rytinės kavos tirpdo kilogramus efektyviau nei dauguma kitų produktų.

Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite minkštą, nelipnią tešlą. Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Вкусное и нежное творожное печенье. Лёгкий рецепт

Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 10-12 minučių.

Iškepusius sausainius galite apibarstyti cukraus pudra. Gausite greitus ir lengvus varškės sausainius.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *