Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanus ir švelnus kaip ledai. Greiti sausainiai kiekvienai dienai: paprastas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Europiečių, arabų ir amerikiečių nuomone, sausainiai yra vienas seniausių ir gardžiausių desertų. Dabar yra daugybė šio saldumyno rūšių – nuo populiariųjų „Oreo” iki paprastų avižinių dribsnių. Kokie sausainiai gaminami pasaulyje?

Imbieriniai sausainiai kepami Anglijoje.

Madeleines yra prancūziški subtilūs kriauklių ar šukučių formos sausainiai

.

Vaniliniai pusmėnuliai buvo išrasti JAV – minkšti ir erdvūs vanilės skonio sausainiai

. Paruoškime švelnių, tarsi ledai, greitų sausainių kiekvienai dienai.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Miltai – 250 g;
  • vanilinio cukraus – šaukštelis;
  • rauginimo medžiagos – ½ šaukštelio;
  • cukraus pudros – valgomasis šaukštas;
  • druskos – žiupsnelis;
  • sviestas – 120 g;
  • grietinė – 100 g;
  • abrikosų uogienė.

Biskvito paruošimas:

Sumaišykite miltus su vaniliniu cukrumi, kildinimo priemone, cukraus pudra ir druska. Į miltus sudėkite sviestą, rankomis sutrinkite į trupinius

. Į kreminius trupinius sudėkite grietinę, išmaišykite ir išminkykite vidutinio minkštumo tešlą. Pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite 2-3 mm storio lakštą, pašalindami nelygius kraštus.

6 cm storio lakštą padalykite į 6 cm storio juostas

Rekomenduojame:  Aromatingi varškės paplotėliai. Sėkmingas sluoksniuotos tešlos receptas

.

Į kaspinėlių vidurį dėkite uogienės ir užspauskite kraštus išilgai įdaro.

Вкусное и нежное, как мороженое. Быстрое печенье на каждый день: простой рецепт

Ilgus vamzdelius su įdaru padalykite į trumpesnius.

Вкусное и нежное, как мороженое. Быстрое печенье на каждый день: простой рецепт

Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių. Sausainius galite gaminti ir su kitais įdarais: įvairių skonių uogiene, džemu.

Вкусное и нежное, как мороженое. Быстрое печенье на каждый день: простой рецепт

Iškepusius sausainius apvoliokite cukraus pudroje. Gausite minkštus sausainius su saldžiu įdaru.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *