Sekite mus Facebook'e!
Sudedamosios dalys:
Testui:
- miltai – 250–300 g
- bulvės – 4-5 gabalėliai, virtos su lupenomis ir nuluptos
- kiaušinis – 1 gabalėlis
- druska
Įdarui:
- vištienos kepenėlės (galite pridėti širdies, skrandžių) – 500 g
- svogūnas – 1 maža galvutė
- sviestas – 60 g
- druska ir pipirai

Įdarui:
- sviestas – 100 g
- svogūnas – 1 galvutė
- smulkintų žalumynų – 1 valgomasis šaukštas
- šviežiai maltų juodųjų pipirų
Paruošimas:
- Išvirtas bulves pertrinkite per mėsmalę, įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą (ji turėtų lipti nuo rankų). Uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiek tiek pastovėti.
- Įdarui: kepenėles apkepkite aliejuje su smulkiai supjaustytu svogūnu, įberkite druskos ir pipirų. Kepenėles perkoškite per mėsmalę.
- Tešlą iškočiokite iki 3 mm storio, stikline išspauskite apskritimus. Ant apskritimų sudėkite įdarą ir užsandarinkite koldūną. Koldūnams iškilus į paviršių, virkite juos dideliame kiekyje pasūdyto verdančio vandens apie 3 minutes.
- Koldūnus pagardinkite aliejuje pakepintais svogūnais, pabarstykite smulkintomis žolelėmis ir pipirais.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
