Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanių salotų agurkai korėjiečių kalba žiemai su morkomis. Tiesiog apsilaižykite pirštus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiuos agurkus galima valgyti iš karto po virimo ir uždaryti žiemai. Jie būna labai skanūs, traškūs ir portveino formos. Paskubėkite užsirašyti receptą ir imkitės gaminimo.

ingredientai

:

  • Švieži agurkai – 2000 g;
  • Šviežios morkos – 0,5 kg;
  • Šviežias česnakas – 5 skiltelės;
  • Baltasis cukrus – 1/2 puodelio;
  • virtuvės druskos – 50 g;
  • acto – 100 ml;
  • Saulėgrąžų aliejus – 100 ml;
  • maltos kalendros – šaukštelis;
  • Smulkiai maltos paprikos – šaukštelis;
  • maltų raudonųjų pipirų – šaukštelis.

Paruošimas:

  1. Prieš gaminimą agurkus kelias valandas pamirkykite šaltame vandenyje.
  2. Morkas sutarkuokite korėjietiška tarka, šiek tiek pasūdykite ir sutrinkite rankomis.
  3. Pašalinkite agurkų galiukus ir supjaustykite juos nedideliais strypeliais. Jei agurkai turi sėklų ir storą odelę, geriau jas pašalinti, taip patiekalas bus skanesnis ir minkštesnis.
  4. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su prieskoniais.
  5. Sumaišykite agurkus, morkas ir prieskonius puode. Mišinį palikite marinuotis porą valandų arba per naktį.
  6. Sudėkite salotas į sterilius stiklainius, užpilkite susidariusiomis sultimis.
  7. Siųskite stiklainius sterilizuoti. 500 ml stiklainiams reikės 10 minučių, 700 ml – 10 minučių. – 15 minučių, o 1000 ml. – 25 minutes.
  8. Uždarykite stiklainius dangteliais ir palikite atvėsti kambario temperatūroje.
Rekomenduojame:  Geriausia abrikosų uogienė: tiršta ir saldi. Skanus gaminimo receptas

Sėkmės!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *