Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanių minkštų pyragėlių su žaliaisiais svogūnais ir kiaušiniu ant kefyro receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tešla gaunasi labai minkšta, dėl kefyro ji nesugeria daug augalinio aliejaus, nelimpa ir tolygiai kepa.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

kefyro, 300 ml;

– miltų, 400-450 g;

– cukraus, 1 šaukštelis

; – druskos, 0,5 šaukštelio;

– sodos, 0,5 šaukštelio

; – kiaušinių, 5 vnt;

– žaliųjų svogūnų, ryšulėlis; –

druskos ir pipirų

.

Paruošimo procesas

Visi tešlai skirti produktai turi būti kambario temperatūros.

Kefyrą sumaišykite su kepimo soda ir palikite 7 – 10 minučių.

Išvirkite kiaušinius ir smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus, pagal skonį galite pridėti įvairių žalumynų.

Į kefyrą suberkite druską ir cukrų, sumaišykite ir dalimis persijotus miltus

.

Užminkykite minkštą ir elastingą tešlą. Uždenkite ją rankšluosčiu ir palikite 20 min.

Padalykite tešlą dalimis, iškočiokite iš jos rutuliukus ir palikite 10 min.

Iškočiokite plokščius paplotėlius, paskirstykite įdarą, užspauskite kraštus ir suformuokite paplotėlius.

Kepkite paplotėlius augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Рецепт вкуснейших мягких пирожков с зеленым луком и яйцом на кефире

Patarimas: ši tešla taip pat tinka su saldžiais įdarais, todėl vienu metu galite kepti kelių rūšių paplotėlius.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *