Labai soti vakarienė!
Ingredientai :
1 kg bulvių
400 g vištienos filė
1 svogūnas
200 g kietojo sūrio
druskos
pipirų pagal skonį
3 šaukštus saulėgrąžų aliejaus
majonezo
Gaminimas :
Filė išplakame, pabarstome kvapiaisiais pipirais ir iš abiejų pusių aptepame majonezu. Kiekvieną gabalėlį dėkite vieną ant kito, kad jie išmirktų majoneze.
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Bulves supjaustykite griežinėliais. Į keptuvę dedame bulves, tada įberiame druskos ir dedame ant jos mėsą, kiek įmanoma uždengdami bulves. Ant viršaus uždėkite susmulkintą svogūną. Tada sutarkuokite sūrį ant smulkios trintuvės. Paskutinis sluoksnis bus majonezas. Kepame 200 C apie 60 min.
Gero apetito!