Sekite mus Facebook'e!
Labai skanus kremas, tirpstantis burnoje! Apsilaižysite pirštus. Subtilus kremas, primenantis ledus.
Ingredientai
— 500 g grietinės (20 %)
— 180 g cukraus
— trupučio citrinos žievelės
— 2 kiaušiniai
— 3 valg. š. miltų
— 250 g kambario temperatūros sviesto
— 2 g vanilino
Receptas
1. Sumaišykite grietinę, kiaušinius, žievelę, vanilę, miltus ir cukrų.
2. Įdėkite į vandens vonią ir virkite, kol sutirštės, visiškai atvėsinkite.
3. Išplakite sviestą ir, toliau plakdami, supilkite atvėsusį grietinėlę.
Išbandykite, mėgaukitės maistu!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
