Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniau už čeburekus ir įdarytus kopūstus: šį receptą mėgsta visos šeimininkės. Jums reikia kopūstų ir maltos mėsos

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Įdaryti kopūstai – tai patiekalas, kurį sudaro kopūstų lapai, į kuriuos įvyniotas įdaras. Įdaras gali būti įvairus, bet dažniausiai tai malta mėsa su ryžiais, svogūnais ir prieskoniais. Įdaryti kopūstai troškinami padaže, kuris gali būti pomidorų, grietinės arba mišrus. Šis patiekalas populiarus daugelyje pasaulio šalių, o jo receptai gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo regiono.

Cheburek yra tradicinis kai kurių Artimųjų Rytų ir Rusijos tautų patiekalas. Tai pyragas iš plonos sluoksniuotos tešlos, įdarytas smulkinta mėsa ir prieskoniais. Dažniausiai čeburekai kepami dideliame kiekyje augalinio aliejaus, kol susidaro auksinė plutelė. Čeburekai gali būti apvalūs, kvadratiniai arba pusmėnulio formos

. Mažai kas žino, kad šiuos du gana priešingus patiekalus galima derinti. Papasakosime, kaip paruošti įdarytus kopūstus čeburekus.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: kopūstai – 1 vnt;
  • Įdaras – 500 g;
  • Svogūnai – 2 vnt;
  • česnakas – 3 skiltelės;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio.

Įdarytų kopūstų čeburekų paruošimas:

Iš kopūstų pašalinkite žievelę, išvirkite juos verdančiame vandenyje. Kai kopūsto lapai pradės laisvai atsiskirti, išimkite juos ir sudėkite į lėkštę. Taip pat galite suvynioti kopūstus į maistinę plėvelę ir virti mikrobangų krosnelėje

Rekomenduojame:  Vareniki iš geriausios tešlos - tokios, kokią ruošiate parduoti. Patikrintas receptas

. Įdarui stambiai supjaustykite svogūną ir kartu su česnaku susmulkinkite blenderiu. Svogūnų košę sumaišykite su malta mėsa, druska ir pipirais pagal skonį.

Taip pat galite smulkiai supjaustyti svogūną, sutarkuoti česnako skilteles ir pakepinti, kol lengvai apskrus.

Iš kiekvieno lapo pašalinkite išpuvusią gyslą, ant pusės lapo uždėkite įdaro, o kitą pusę uždenkite įdaru.

Вкуснее чебуреков и голубцов: все хозяйки в восторге от этого рецепта. Нужна капуста и фарш

Jei norite, nelygius kraštus galite nupjauti.

Вкуснее чебуреков и голубцов: все хозяйки в восторге от этого рецепта. Нужна капуста и фарш

Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, čeburekus iš pradžių apvoliokite miltuose, paskui – kiaušinyje. Į keptuvę su augaliniu aliejumi dėkite čeburekais įdarytus kopūstus ir kepkite iš abiejų pusių po dangčiu 3-5 minutes, kol paruduos.

Вкуснее чебуреков и голубцов: все хозяйки в восторге от этого рецепта. Нужна капуста и фарш

Taip pat galite dėti čeburekais įdarytus kopūstus ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir kepti 180 laipsnių temperatūroje 20-30 minučių.

Вкуснее чебуреков и голубцов: все хозяйки в восторге от этого рецепта. Нужна капуста и фарш

Be to, čeburekais įdarytus kopūstus galima užšaldyti ir gaminti vėliau. Norėdami tai padaryti, sudėkite čeburekus ant lygaus paviršiaus ir įdėkite į šaldiklį.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *