Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniau nei grybai ir be acto! Marinuotų austrių grybų gamyba per 24 valandas: greito karšto grybų marinavimo receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti grybai yra tradicinis užkandis ant bet kurio šventinio stalo. Šis receptas padės greitai ir lengvai pasigaminti labai skanių grybų, kuriuos marinuodami vos 24 valandas gausite traškų ir aromatingą užkandį.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • austrių grybų, 1 kg;
  • vandens, 0,5 litro;
  • druskos, 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus, 0,5 šaukštelio;
  • lauro lapai, 2 vnt;
  • garstyčių sėklų, pipirų grūdelių, kalendros, kmynų ir krapų po ¼ šaukštelio.

Virimo procesas

Išvalykite ir nuplaukite grybus

. Sumaišykite vandenį su druska ir cukrumi, visais išvardytais prieskoniais

. Pastatykite puodą ant ugnies, užvirinkite ir virkite 7 min.

Grybus užvirkite vandenyje, virkite 15 min.

Patarimas: grybų virimo laikas priklauso nuo jų dydžio, jei turite mažų ar stambių grybų, užteks 10 minučių.

Sudėkite grybus į indą su dangčiu, sumaišykite su česnako skiltelėmis, užpilkite karštu marinatu ir įdėkite lauro lapą.

Uždenkite indą dangčiu, atvėsinkite ir išsiųskite į šaldytuvą 24 valandoms.

Patiekdami marinuotus grybus galite pagardinti augaliniu aliejumi, citrinos sultimis, pipirais, žolelėmis ir svogūnais.

Pagal šį receptą taip pat gaminu grybus, jie taip pat gaunasi stiprūs ir tankūs, traškūs.

Rekomenduojame:  Metų metais išbandytas: močiutės baklažanų salotų receptas, kuris išsilaiko iki pavasario. Aromatingi ir skanūs

Вкуснее шампиньонов и без уксуса! Готовлю соленые грибы Вешенки за сутки: рецепт быстрой засолки грибов горячим способом

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *