Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaniau nei bet koks pyragas. Skanūs sluoksniuotos tešlos sausainiai arbatai: pigūs, gausūs ir sultingi

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiekviena šalis turi savo populiarų sausainį. Tai desertas, kuris išlieka aktualus visoms kartoms.

Pavyzdžiui, Anglijoje prie arbatos mėgstama patiekti imbierinių sausainių, o Vokietijoje – klasikinių sausainių. Jungtinėse Amerikos Valstijose garsėja šokoladiniai sausainiai, kurių yra įvairių rūšių.

Prancūzai mėgsta „Madeleine” sausainius, o italai – sausainius biscotti

.

Mažiau populiarūs sausainiai yra Azijoje, ten daugiausia galima rasti fortūnos sausainių

. papasakosime, kaip paruošti biudžetinius sausainius arbatos vakarėliui.

ingredientai

:

  • Sudedamosios dalys: miltai – 650 g;
  • raugas;
  • sviestas – 350 g;
  • kefyras – 250 ml;
  • cukraus – 150 g.

Biskvito paruošimas:

Į 500 g miltų įdėkite 250 g šalto sviesto, sumalkite jį į trupinius. Į sviesto trupinius suberkite kepimo miltelius, supilkite kefyrą ir užminkykite minkštą ir nelipnią tešlą.

Tešlą suvyniokite į celofaną ir porai valandų įdėkite į šaldytuvą. Tuo tarpu miltus ir cukrų supilkite į kepimo formą ir sumaišykite

. Į miltų ir cukraus mišinį

supilkite

sviestą ir vėl įtrinkite į trupinius. Padalykite tešlą į 6 lygias dalis, suformuokite rutuliukus ir

Rekomenduojame:  Baku pyragas iš 80-ųjų: jį paruošti lengviau, nei atrodo. Įspūdingas riešutų pyragas iš nebrangių produktų

kiekvieną rutuliuką iškočiokite į ploną stačiakampį. Kiekvieną sluoksnį apibarstykite grietinėlės trupiniais ir uždenkite kitu sluoksniu.

Pakartokite su visais sluoksniais.

Didžiąją sluoksniuotą tešlą padalykite į kvadratėlius ir sudėkite juos ant pergamentu išklotos kepimo skardos

.

Вкуснее любого торта. Вкусное слоеное печенье к чаю: дешево, много и сочно

Kiekvieną kvadratą patepkite kiaušiniu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Вкуснее любого торта. Вкусное слоеное печенье к чаю: дешево, много и сочно

Rezultatas – skanus sluoksniuotos tešlos sausainis. Prieš patiekiant sausainius verta apibarstyti cukraus pudra.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *