Sekite mus Facebook'e!
Produktai patiekalui
kiauliena – 400-500 gr.
apvaliagrūdžiai ryžiai – 200 gr.
svogūnas – 1 vnt.
pomidoras – 1 vnt.
suneli apyniai – 1 šaukštelis.
raudona aitrioji paprika
juodieji pipirai
druskos
Kalendra – 1/2 šaukštelio.
lauro lapas – 2 vnt.
česnakai – 5 gvazdikėliai
pomidorų pasta – 50 gr.
vanduo – 2 litrai
Kaip gaminti?
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Įjunkite TROŠKUMO režimą 15 minučių ir 3 minutes pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pakepinkite kartu su svogūnu 7-8 minutes.
Ant pomidoro padarykite kryžiaus formos pjūvį, užpilkite verdančiu vandeniu.
Vandenį nupilkite, atsargiai nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais.
Sudėkite į mėsą ir svogūną, pakepinkite iki programos pabaigos.
Įpilkite ryžių, pomidorų pastos, druskos, prieskonių ir vandens.
Įjunkite SOUP/GAHANYA programą 60 minučių.
Likus 5 minutėms iki paruošimo, įpilkite šviežių žolelių.
Iškepus palikite 20-30 minučių įjungti šilumos palaikymo režimą.
Gero apetito!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
