Sekite mus Facebook'e!
Produktai patiekalui
kiauliena – 400-500 gr.
apvaliagrūdžiai ryžiai – 200 gr.
svogūnas – 1 vnt.
pomidoras – 1 vnt.
suneli apyniai – 1 šaukštelis.
raudona aitrioji paprika
juodieji pipirai
druskos
Kalendra – 1/2 šaukštelio.
lauro lapas – 2 vnt.
česnakai – 5 gvazdikėliai
pomidorų pasta – 50 gr.
vanduo – 2 litrai
Kaip gaminti?
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Įjunkite TROŠKUMO režimą 15 minučių ir 3 minutes pakepinkite svogūną, kol suminkštės.
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais ir pakepinkite kartu su svogūnu 7-8 minutes.
Ant pomidoro padarykite kryžiaus formos pjūvį, užpilkite verdančiu vandeniu.
Vandenį nupilkite, atsargiai nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais.
Sudėkite į mėsą ir svogūną, pakepinkite iki programos pabaigos.
Įpilkite ryžių, pomidorų pastos, druskos, prieskonių ir vandens.
Įjunkite SOUP/GAHANYA programą 60 minučių.
Likus 5 minutėms iki paruošimo, įpilkite šviežių žolelių.
Iškepus palikite 20-30 minučių įjungti šilumos palaikymo režimą.
Gero apetito!
