Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skani ir aromatinga sriuba. Mano vyras visada prašo daugiau, o vaikai prašo virti tik jo.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Negaliu nustoti gaminti šios sriubos! Visi mano draugai ir šeima mėgsta šią sriubą! Šią sriubą taip lengva pagaminti, ji gaminama iš paprastų ir pigių ingredientų!

Pasigaminkime kvapnią ir skanią sriubą patys

Sudedamosios dalys:

  • kopūstai – 400 g;
  • cukrus – 1 arb. šaukštelis;
  • druska – 1 arb. šaukštelis;
  • konservuoti pomidorai – 300 g;
  • bulvės – 2 vnt.;
  • česnakas – 3 gvazdikėliai;
  • malta mėsa – 400 g;
  • morkos – vnt.;
  • saldieji pipirai – 3 vnt.;
  • virintas vanduo – 1,7 litro;
  • lauro lapas – vnt.

Sriubos paruošimas:

Kopūstą susmulkinkite, kepkite keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol suminkštės. Į kopūstą įberkite druskos ir cukraus, tada sudėkite konservuotus pomidorus ir išmaišykite.

Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais ir apkepkite kartu su kopūstais. Susmulkinkite česnaką ir apkepkite puode su augaliniu aliejumi.

Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį su česnaku puode. Į svogūną ir česnaką sudėkite maltą mėsą, išmaišykite, pasūdykite ir kepkite 10 minučių.

Morkas supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į maltą mėsą. Saldžiąsias paprikas supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į maltą mėsą.

Rekomenduojame:  Suvalgysite visą puodą anksčiau, nei spėsite apsidairyti. Paprasta ir skani vištienos sriuba

Į keptuvę taip pat dedame keptus kopūstus ir bulves, išmaišome. Į keptuvę supilame verdantį vandenį, uždengiame dangčiu ir viriname 25–30 minučių.

Šiuo metu susmulkinkite žalumynus ir po virimo sudėkite juos į sriubą.

Rezultatas – soti, aromatinga sriuba su malta mėsa.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 2 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.