Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis silkės užkandis skanesnis už raudonuosius ikrus. Paprastas apetitą žadinančių sumuštinių receptas per 3 minutes

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sumuštiniai su silke yra tradicinis užkandis, kuris įsitvirtino daugelio šalių, ypač Rytų Europos, kulinarinėje kultūroje. Jie vertinami dėl paprasto paruošimo, lengvai prieinamų ingredientų ir turtingo skonio. Pagrindą paprastai sudaro ruginė, borodino arba kvietinė duona, kuri dera su sūdyta silke. Prie jų pridedama sviesto, virtų bulvių, virtų kiaušinių, žolelių, marinuotų arba šviežių svogūnų ir agurkų.

Tokie sumuštiniai dažnai patiekiami prie šventinio stalo – jie atrodo apetitiškai, lengvai valgomi ir jų nereikia šildyti.

Sudedamosios dalys: – Sumuštiniai, kurių sudėtyje esantys ingredientai, pvz:

  • Sudedamosios dalys: silkės filė – 3 vnt;
  • duonos – 5 riekelės;
  • virti kiaušiniai – 3 vnt;
  • majonezas – 2 šaukštai;
  • žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • prancūziškos garstyčios;
  • krapų.

Sumuštinių su silke paruošimas:

Supjaustykite silkės filė nedideliais gabalėliais. Nuo ruginės duonos nuimkite plutą, vieną riekelę padalykite į dvi dalis.

Sausoje keptuvėje lengvai apkepkite duonos riekeles. Sutarkuokite kietai virtus kiaušinius, į juos įmaišykite majonezo ir smulkintų žaliųjų svogūnų, įberkite druskos.

Kiaušinių masę dėkite ant apkeptų duonos riekelių

Rekomenduojame:  Skanus ir švelnus kaip ledai. Greiti sausainiai kiekvienai dienai: paprastas receptas

.

Ant kiaušinių įdaro užtepkite garstyčių, o ant garstyčių – silkės.

Такая закуска из селёдки вкуснее красной икры. Простой рецепт аппетитных бутербродов за 3 минуты

Užkandį papuoškite krapais ir patiekite į stalą. Tai paprastas sumuštinio su silke receptas, kuris patiks visiems svečiams.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *