Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis pyragas yra auksinis. Jį galite gaminti su įdaru arba be jo: receptas paprastas, bet jis labai skanus.

Vyšnių pyragas yra klasikinis naminis kepinys, išsiskiriantis ne tik originaliu skoniu, bet ir ryškia, patrauklia išvaizda. Vyšnios dėl savo saldžiarūgštės natos suteikia pyragui nepakartojamą skonį ir paverčia jį daugelio žmonių mėgstamu desertu.

Šis pyragas dažnai asocijuojasi su šiltomis vasaros dienomis, kai sunokusios vyšnios užpildo sodus ir daržus, o tikri vaisiai virsta kulinariniais šedevrais.

Vyšnių pyrago gaminimas taip pat yra galimybė eksperimentuoti su įvairiais receptais ir įdarais

.

Yra ir tradicinių variantų su smėline tešla, ir modernesnių, kuriuose naudojama biskvitinė arba sluoksniuota tešla.

Papasakosime, kaip iškepti pyragą su vyšniomis.

Tešlos ingredientai:

  • Sviestas – 50 g;
  • cukraus – 50 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • miltai – 250 g;
  • kildinimo medžiagos – 1 šaukštelis.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 500 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • vanilino – žiupsnelis;
  • grietinė – 150 g;
  • cukraus – 100 g;
  • krakmolo – 60 g;
  • džiovintos vyšnios – 200 g.

Trupinių ingredientai:

  • cukrus – 50 g;
  • miltai – 50 g;
  • sviestas – 30 g.

Pyrago su vyšniomis paruošimas:

Į minkštą sviestą supilkite cukrų, sumaišykite sudedamąsias dalis. Į masę įmuškite kiaušinius, išmaišykite ir

suberkite

miltus, sumaišytus su

kepimo

milteliais.

Užminkykite minkštą ir nelipnią tešlą, paskirstykite ją ant kepimo formos dugno, būtinai suformuokite nedidelius šonus

. Palikite tešlą šaldytuve, kad stabilizuotųsi.

Įdarui varškę sumaišykite su cukrumi, supilkite vaniliną, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę ir krakmolą, išplakite iki vientisos masės panardinamuoju mikseriu

.

Nuplaukite ir nusausinkite džiovintas vyšnias, supilkite jas į varškės masę, supilkite

įdarą į tešlą, ją sutrinkite

.

Pabarstymui sumaišykite miltus ir cukrų, į mišinį įtrinkite šaltą sviestą. Susmulkinkite

ingredientus iki kreminės masės trupinių ir jais apibarstykite pyrago viršų.

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 1 valandą

.

Не пирог, а золото. Хоть с начинкой готовь, хоть без нее: рецепт простой, а получается очень вкусно

Не пирог, а золото. Хоть с начинкой готовь, хоть без нее: рецепт простой, а получается очень вкусно

Rezultatas – turime gardų kvepiantį pyragą su vyšniomis. Tai naujas neįprastas recepto variantas, kuris tikrai patiks visai šeimai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *