Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis cukinijų užkandis yra nuostabus! Gaminsime jį visą savaitę, kol pasisotinsime.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai skanios jaunos cukinijos, marinuotos riešutų padaže, kuris tinka su cukinijomis ir baklažanais.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

jaunų cukinijų, 2 vnt.;

– kapotų graikinių riešutų, 3 valg;

– česnako, 1 skiltelės;

augalinio aliejaus, 3 šaukštai

; – muskato riešuto, žiupsnelis

; – žolelių

; – citrinos sulčių, 1 valgomasis šaukštas

; – sūrio, 30 g; –

druskos, pipirų ir prieskonių.

Gaminimo procesas

Cukiniją galite imti bet kokią, tik labai prinokusią, dėl žievelės teks virti šiek tiek ilgiau

. Supjaustykite ją gabaliukais ir pasūdykite, palikite 10 minučių, kad daržovė atiduotų sulčių perteklių. Tada nusausinkite skystį ir nusausinkite gabalėlius ant popierinių rankšluosčių

. Sudėkite cukiniją į keptuvėje įkaitintą aliejų, pamaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos.

PatarimasCukinijas šiek tiek apkepkite, kad jos nesuminkštėtų.

Padažui sumaišykite citrinos sultis ir augalinį aliejų, pipirus, muskatą ir druską, išspaustą česnaką, smulkiai supjaustytas žoleles ir susmulkintus graikinius riešutus.

Sudėkite cukinijas į indą, sumaišykite su padažu ir išmaišykite.

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir patiekite kaip karštas arba šaltas salotas – bet kuriame veide cukinijos bus labai skanios.

Rekomenduojame:  Kiaušinių kotletai pusryčiams. Maisto gaminimas pagal receptus iš senų sovietinių žurnalų

Закуска из кабачков – просто сказка! Неделю будут готовить так, пока не наемся

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *