Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šio recepto mane išmokė kaimynės močiutė. Neįtikėtinai skanūs ir paprasti pyragai.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Rezultatas – paprasti, greitai paruošiami sūrio pyragai. Tai puikus pasirinkimas pusryčiams arba užkandžiui.

Sūrio pyragų ingredientai:

  • pienas – 200 ml;
  • cukrus – arb. šaukštelis;
  • sausos mielės – arbatinis šaukštelis;
  • druska – arb. šaukštelis;
  • miltai – 400 g;
  • augalinis aliejus – 20 ml;
  • sūris – 300 g;
  • kiaušiniai – vnt.

Sūrio pyragų paruošimas:

Į šiltą pieną supilkite granuliuotą cukrų, druską ir mieles, sumaišykite ingredientus, kol ištirps smėlio grūdeliai. Į pieno mišinį persijokite miltus, tešlą pirmiausia minkykite mentele, o tada rankomis.

Į tešlą supilkite augalinį aliejų, toliau minkykite ir formuokite bandelę. Uždenkite bandelę celofanu ir palikite šiltoje vietoje 20 minučių.

Sūrį sutarkuokite stambia tarka, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Dar kartą perminkykite tešlą ir padalinkite į 10 lygių dalių. Tešlos gumulėlius iškočiokite į mažus paplotėlius.

Į kiekvieną paplotėlį įdėkite po šaukštą sūrio įdaro ir uždarykite viduje.

Sutepkite rankas vandeniu ir lengvai suplokštinkite pyragėlius rankomis.

Keptuvėje su augaliniu aliejumi kepkite pyragėlius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Rekomenduojame:  Baltarusijos "burtininkai". Sunku nepersivalgyti

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.6 / 5. Balsų skaičius: 5

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.