Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šiame recepte nėra nieko nereikalingo. Mėtos orkaitėje: kaip padaryti žuvį sultingesnę ir auksinę

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mėta yra labai prieinamos žuvys daugeliui žmonių. Miltai yra nebrangūs, tačiau skaniai paruošiami. Kai kurie pradedantys virėjai gali ginčytis dėl žuvies sultingumo ir skonio vertinimo. Kai kurie netgi mano, kad miltai yra pati sausiausia žuvis iš visų įmanomų

. Tačiau tinkamai paruošus miltus ši žuvis yra gana skani. Svarbiausia žinoti, kaip tinkamai paruošti polocką namuose. Papasakosime, kaip iškepti žuvį sultingą ir sultingą.

Iškeptos poledinės menkės ingredientai:

  • Ingredientai: Polinezas – 1 kg;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Juodųjų pipirų – ⅓ šaukštelio;
  • augalinis aliejus – 50 ml.

Kepto polido paruošimas:

Iš žuvies pašalinkite galvą, žiaunas, pelekus ir uodegą. Padarykite pjūvį išilgai pilvo ir išimkite visus vidurius, ypač kruopščiai atsikratykite juodos plėvelės.

Filė pasūdykite ir papipirinkite, lengvai įtrinkite į žuvies mėsą. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, sudėkite filė. Poliako paviršių patepkite augaliniu aliejumi.

В этом рецепте нет ничего лишнего. Минтай в духовке: как сделать рыбу более сочной и золотистой

Kepkite žuvį 220 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.

В этом рецепте нет ничего лишнего. Минтай в духовке: как сделать рыбу более сочной и золотистой

Orkaitėje įjungus grilio funkciją, žuvį galite kepti dar 5 minutes 250 laipsnių temperatūroje, kai ji visiškai iškeps. Taip filė taps auksinės spalvos ir vis dar išliks sultinga.

В этом рецепте нет ничего лишнего. Минтай в духовке: как сделать рыбу более сочной и золотистой

Poliaką galite patiekti su salotomis. Žuvis bus sultinga ir karšta, ir šalta.

Rekomenduojame:  Naujosios Pekino kopūstų salotos. Originalios ir greitos: norėsite suvalgyti jas visas iš karto.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *