Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ši sriuba yra pasaka – visi ją valgys ir girs! Sriubos receptas kiekvienai dienai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai lengva, vasariška sriuba su avižiniais dribsniais. Ją galite virti su mėsos ar daržovių sultiniu, kaip jums labiau patinka.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

sultinio, 2 – 2,5 litro

; – svogūnų ir morkų, po 1 vnt.;

– avižinių dribsnių, 3 – 4 valgomųjų šaukštų

; – bulvių, 4 vnt.;

– druskos, pipirų, prieskonių, česnako, žolelių.

Virimo procesas

Išvirkite bet kokį sultinį – vištienos, kalakutienos, kiaulienos.

Bulves supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai

supjaustykite. Česnaką ir žoleles berkite pagal skonį, taip pat smulkiai supjaustykite

. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite smulk

iai supjaustytą

česnaką ir svogūną

.

Kelias minutes pakepinkite, tada sudėkite morkas ir kepkite, kad morkos suminkštėtų.

Užvirinkite sultinį, įmeskite bulves, virkite, kol pusiau išvirs

. Įberkite avižinių dribsnių.

PatarimasRinkitės greitai išverdančius avižinius dribsnius. Virkite 5 minutes.

Sudėkite daržoves, prieskonius, druską ir pipirus

. Virkite, kol bus paruošti, ir sudėkite žoleles, pavirkite porą minučių ir palikite 5 minutes, kad prisitrauktų.

Sriubą patiekite su grietine arba kitais naminiais padažais

Rekomenduojame:  Varškės sūreliai su įdaru. Patrauklus skanėstas prie arbatos

.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *