Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį alaus triuką išrado mėsininkai. Mėsa tirps burnoje kaip sviestas.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis sumanus ir paprastas triukas tiesiogine prasme suminkštins bet kokią mėsą. Šis kulinarinis triukas yra mėgstamas mėsininkų, tačiau jį taip pat lengva pakartoti namuose. Šio recepto paslaptis slypi mėsos mirkyme šviesiame aluje: parodysime, kaip tai padaryti tiesiai skardinėje.

Sudedamosios dalys:

700 g kiaulienos pilvo,
1 butelis šviesaus kvietinio alaus arba 500 ml,
3 svogūnai,
druska
, prancūziškos žolelės,
saldžiosios paprikos,
augalinis aliejus

Paruošimas:

Kiaulienos pilvą supjaustykite pakankamai dideliais gabalėliais, kad tilptų į 3 litrų stiklainį. Pripildykite stiklainį mėsa ir užpilkite kvietiniu alumi. Palaikykite 30 minučių, tada nusausinkite mėsą popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Tada mėsą kepkite augaliniame aliejuje po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus, tada atidėkite. Dabar supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir kepkite 5 minutes.

Mėsą grąžinkite į svogūnų lovą kartu su žolelėmis, paprikomis ir dar vienu buteliu alaus.

Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių, kol mėsa suminkštės.

Patiekite mėsą su minkšta bulvių koše. Taip pat tiks balti purūs ryžiai. 

Rekomenduojame:  Susmulkinta, tarkuota arba smulkinta: kokį svogūną dėti į maltą mėsą kotletams

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.