Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį alaus triuką išrado mėsininkai. Mėsa tirps burnoje kaip sviestas.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šis sumanus ir paprastas triukas tiesiogine prasme suminkštins bet kokią mėsą. Šis kulinarinis triukas mėgstamas mėsininkų, tačiau jį taip pat lengva pakartoti namuose. Visa gudrybė slypi mėsos mirkyme šviesiame aluje: parodysime, kaip tai padaryti tiesiai skardinėje.

Sudedamosios dalys:

700 g kiaulienos pilvo,
šviesaus kvietinio alaus, 1 butelis arba 500 ml,
3 svogūnai,
druska,
žolelės iš Prancūzijos,
saldžiosios paprikos,
augalinis aliejus

Paruošimas:

Kiaulienos pilvą supjaustykite tokio dydžio gabalėliais, kad tilptų į trijų litrų stiklainį. Pripildykite stiklainį mėsa ir užpilkite kvietiniu alumi. Palaikykite 30 minučių, tada nusausinkite mėsą popieriniais rankšluosčiais, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Tada kepkite mėsą augaliniame aliejuje po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol gražiai apskrus, kol kas atidėkite. Dabar supjaustykite svogūną pusžiedžiais ir kepkite 5 minutes.

Mėsą grąžinkite ant svogūnų lova kartu su žolelėmis, paprikomis ir dar vienu buteliu alaus.

Uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių, kol mėsa suminkštės.

Patiekite mėsą su minkšta bulvių koše. Taip pat tiks balti purūs ryžiai.

Rekomenduojame:  Nieko geresnio dar nebandžiau! Sultingi ir švelnūs mėsos vokai

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 9

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.