Sekite mus Facebook'e!
Kepti naminius sausainius visada yra gera idėja. Naminiai sausainiai turi daug daugiau meilės ir atmosferos. Tai taip pat puikus būdas praleisti laiką su savo vaikais.
Ingredientai
Jums reikės:
- miltai 110 g;
- bulvių krakmolas 20 g;
- cukraus sirupas 40 g;
- medus 10 g;
- aliejaus 30 ml.
Kaip gaminti
Pirmiausia sumaišykite miltus ir bulvių krakmolą. Atskirai sumaišykite cukraus sirupą, medų ir aliejų. Dabar laikas sumaišyti skystus ir sausus ingredientus. Minkykite tešlą. Iškočiokite ją. Supjaustykite sausainius bet kokios formos (meškiukais, žvaigždutėmis, saulutėmis). Į vidurį įdėkite riešutą (migdolą, lazdyno riešutą, lazdyno riešutą). Kepkite sausainius 10 minučių 150 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių. Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
