Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Saucony su varške per 15 minučių. Lengviausias skanių kepinių receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sultys mūsų šalies gastronominėje kultūroje atsirado gana seniai. Tikslios pirmųjų džiūvėsių kepimo datos įvardyti neįmanoma. Daroma prielaida, kad šis pyragas su varške pradėtas kepti viduramžiais

. Žodis „sochnik” kilo nuo tešlos, suvyniotos į sluoksnį, pavadinimo – sochnya. Šis kepinys išlieka aktualus ir po šimtmečių. Ypač sočinikas buvo populiarus SSRS. Tuo metu sochniją galėjai pamatyti ant visų valgyklų prekystalių

. Papasakosime, kaip pasigaminti sochniją su varške namuose.

Sočiai su varške gaminti reikalingi ingredientai:

  • Miltai – 250 g;
  • sviesto – 80 g;
  • grietinė – 80 g;
  • varškės – 220 g;
  • kiaušiniai – 2 vnt;
  • cukraus pudros – 50 g;
  • cukraus – 120 g;
  • raugas;
  • vanilino – žiupsnelis.

Suktinukų su varške paruošimas:

Į minkštą sviestą supilti 80 g cukraus granulių, išmaišyti iki vientisos masės. Į kreminę masę įmuškite kiaušinį, įpilkite 40 g grietinės, komponentus sumaišykite

. Į masę dalimis suberkite miltus, porą šaukštelių palikdami įdarui. Antrąją dalį miltų sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į tešlą

Rekomenduojame:  Varškės ir kefyro maišymas. Skanūs varškės paplotėliai pusryčiams: receptas per 5 minutes

. Rankomis išminkykite elastingą tešlą, ji turi būti ne skysta ir neužtepta miltais. Tešla sudedama į celofaninį maišelį ir pusvalandžiui įdedama į šaldytuvą

. Tuo metu varškė sutrinama šakute, suberiamas likęs cukrus ir išmaišoma. Įmuškite kiaušinį, į varškę įmaišykite tik baltymą. Taip pat įdėkite grietinės, vanilino ant peilio galo, išmaišykite

. Į varškės masę supilkite likusius miltus, išminkykite suktinukams skirtą įdarą

.

Pabarstykite darbo paviršių miltais, išklokite tešlą ir iškočiokite ją vienodo storio.

Naudodami didelę sausainių formą padalykite tešlą į suktinukus

.

Ant vienos kiekvieno plokštainio dalies užtepkite varškės įdaro ir uždenkite kita tešlos dalimi.

Сочни с творогом за 15 минут. Самый простой рецепт вкусной выпечки

Сочни с творогом за 15 минут. Самый простой рецепт вкусной выпечки

Visus blynelius, taip pat ir varškės įdarą, aptepkite kiaušinio tryniu. Blynelius kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje 20-25 minutes. Geriausia spręsti pagal kepinio išvaizdą iškepus.

Сочни с творогом за 15 минут. Самый простой рецепт вкусной выпечки

Сочни с творогом за 15 минут. Самый простой рецепт вкусной выпечки

Nepamirškite iškepusių blynų pabarstyti cukraus pudra. Beje, plovus galite gaminti ne tik su varške, bet ir su obuoliais ar žuvimi.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *