Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Saldžios vyšnių bandelės. Erdvios kaip debesėlis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vyšninės bandelės – nuostabus skanėstas, galintis praskaidrinti bet kokį arbatos vakarėlį. Jų tešla yra švelni ir oro, o saldžiarūgštis vyšnių įdaras suteikia nepakartojamo skonio ir aromato. Vyšnios

yra vienos populiariausių kepimui skirtų uogų

.

Jos pasižymi ryškiu skoniu ir aromatu, kuris puikiai dera su švelnia tešla.

Keksiukų su vyšniomis gaminimo procesas reikalauja laiko ir dėmesio detalėms, tačiau rezultatas vertas pastangų.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • cukraus – 80 g;
  • Vanduo – 200 ml;
  • Sviestas – 100 g;
  • Miltai – 600 g;
  • Mielės – 10 g;
  • vyšnios – 200 g;
  • Vanilinis cukrus – 30 g;
  • cinamonas.

Keksiukų su vyšniomis paruošimas:

Kiaušinius lengvai suplakite šakute, supilkite cukrų, gerai išmaišykite. Į mišinį

supilkite

vandenį, sudėkite ištirpintą sviestą, išmaišykite

. Į mišinį supilkite šiek tiek miltų ir sausų mielių, išminkykite tešlą

.

Palaipsniui į tešlą suberkite likusius miltus, toliau minkykite šaukštu arba mentele

. 1-1,5 val. palikite tešlą po maistine plėvele šiltoje vietoje. Rankas ir darbo paviršių patepkite augaliniu aliejumi, sudėkite tešlą ir paskleiskite ją sluoksniu.

Rekomenduojame:  Pyragų nebekepu, radau lengvesnį receptą. Greitai iš plonos, traškios tešlos pagaminti beliašai

Tešlos sluoksnį tolygiai pabarstykite vaniliniu cukrumi ir cinamonu, sudėkite vyšnias

.

Vieną kraštą palikite neliestą, maždaug 4 cm atstumu vienas nuo kito.

Nuo priešingo krašto susukite tešlą į ritinėlį.

Сдобные булочки с вишней. Воздушные, как облачко

Uždenkite ritinėlį cinamono ir vyšnių nepridengtu kraštu

. 4-5 cm ilgio ritinėlį supjaustykite nedidelėmis porcijomis, vertikaliai sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

Сдобные булочки с вишней. Воздушные, как облачко

Suktinukus 30 minučių palikite po rankšluosčiu, tada patepkite kiaušinio tryniu

.

Kepkite bandeles 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Сдобные булочки с вишней. Воздушные, как облачко

Iškepusios bandelės turėtų atvėsti apie 10 minučių. Kiekvienos bandelės atskirai nepjaustykite, o laužykite gabaliukais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *