Sekite mus Facebook'e!
Nebūtina, kad visi pyragai ir bandelės būtų kepami 2–3 valandas. Puikų desertą galite pagaminti per 5–10 minučių. Tereikia žinoti tinkamus gaminimo būdus.
Esame pasiruošę pasidalinti bandelių su marmeladu receptu.
Ingredientai bandelėms su marmeladu:
- kiaušinis – vnt.;
- kokosų miltai – 100 g;
- cukrus – 100 g;
- marmeladas – 50 g;
- sviestas – 20 g;
- miltai – 350 g;
- Graikiškas jogurtas – 125 g;
- kepimo milteliai – 6 g;
- vanilė – 8 g.
Bandelių su marmeladu gaminimas:
Kiaušinį reikia sujungti su cukrumi ir vanile dubenyje, plakti, kol smėlio grūdeliai ištirps. Į kiaušinių mišinį įpilkite sviesto, plakite toliau, kol pasirodys balta masė.
Į mišinį suberkite graikišką jogurtą ir toliau maišykite. Į mišinį dalimis persijokite miltus, įberkite druskos ir kepimo miltelių. Tešla turi būti nelipni ir elastinga.
Tešlą iškočiokite ant kepimo popieriaus maždaug 5 mm storio sluoksniu. Iš sluoksnio išpjaukite apskritimus, naudodami 5–7 cm skersmens dubenį.

Ant paplotėlių pusapvalių dalių pagal skonį uždėkite marmelado arba uogienės. Antra apskritimo dalimi uždenkite įdarą ir užspauskite kraštus.

Kepkite bandeles 180 laipsnių temperatūroje apie 15-20 minučių.

Iškepus bandelių paviršių aptepkite uogiene ir pabarstykite kokosų milteliais. Gausite neįprastas cukrines bandeles arbatai.
