Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Receptas, dėl kurio neturėtumėte gėdytis. Banketinės salotos Naujųjų metų išvakarėse: net restoranai neruošia tokių skanių patiekalų

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotos su krevetėmis paprastai būna brangesnės nei salotos su kitais maisto produktais. Net salotos su mėsa gali būti pigesnės nei patiekalai su krevetėmis. Kuo grindžiamas salotų su krevetėmis brangumas

? Faktas tas, kad pačios krevetės yra brangus produktas. Jas gana sunku apdoroti, išgauti ir transportuoti. Žinoma, dabar šie procesai tapo lengvesni. Tačiau vis dėlto dėl muitų ir kitų išteklių antkainių jūros gėrybės nėra pigios

. Tačiau dėl gražaus turtingo šventinio stalo galite paruošti salotas su krevetėmis.

Krevečių salotų ingredientai:

  • krevetės – 180 g;
  • sojų padažas – 3 šaukštai;
  • lemon;
  • svogūnas – ½ vnt;
  • imbiero – ¼ vnt;
  • lauro lapas;
  • druskos – žiupsnelis;
  • cukraus – žiupsnelis;
  • marinuotų agurkų – vnt;
  • šoninė – 100 g;
  • raudonėlis – šaukštelis;
  • pomidorų – ¼ vnt;
  • konservuotų ananasų – 4 žiedai;
  • česnako – ⅓ skiltelės;
  • majonezo – valgomasis šaukštas;
  • petražolių – ryšulėlis.

Salotų su krevetėmis paruošimas:

Į puodą supilkite sojų padažą, įdėkite porą citrinos griežinėlių. Svogūną supjaustykite nedideliais žiedais, dalį svogūno kartu su imbiero gabalėliais sudėkite į sojų padažą

Rekomenduojame:  Kaip sukurti puokštę: floristikos subtilybės ir niuansai

. Į padažą įdėkite lauro lapą, įberkite druskos ir cukraus, supilkite vandenį iki pusės puodo. Sūrymą užvirinkite ant vidutinės ugnies

. Nulupkite agurkus ir juos bei šoninę smulkiai supjaustykite. Pomidorą supjaustykite kubeliais, pašalinkite žievelę

. Supjaustykite likusį svogūną, kartu su pomidorais, šonine ir agurkais sudėkite į salotinę, pabarstykite raudonėliais.

Užvirus mišiniui minutę pavirkite, išimkite visus komponentus iš sūrymo

.

Išjunkite ugnį, į marinatą sudėkite šaldytas krevetes. Krevečių nevirkite, tik atšildykite

. Ananasų žiedus supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į salotas. Po 5 minučių krevetes į salotas sudėkite skepetaite.

Į salotas įtarkuokite ⅓ česnako skiltelės ir užpilkite majonezu

.

Рецепт, за который не стыдно. Банкетный салат к Новому году: даже в ресторанах не готовят так вкусно

Susmulkinkite petražoles, supilkite jas į salotas, užpilkite citrinos sultimis ir gerai išmaišykite.

Рецепт, за который не стыдно. Банкетный салат к Новому году: даже в ресторанах не готовят так вкусно

Šios krevečių salotos taps mėgstamiausiomis ant jūsų stalo. Jos neįprastos, šiek tiek rūgščios ir kartu su saldžia ananasų nata.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *