Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pyragas su uogiene: receptas perduodamas iš kartos į kartą. Išmokau visus savo draugus, kaip jį gaminti.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragas su uogiene yra vienas iš labiausiai širdį šildančių ir nostalgiją keliančių namų virtuvės patiekalų. Jis asocijuojasi su jaukumu, šviežio kepinio kvapu ir namų šiluma, kur ant stalo visada yra kažkas skanaus arbatai. Dėl gaminimo paprastumo, prieinamų ingredientų ir neišsemiamos skonių įvairovės šis pyragas yra universalus pasirinkimas tiek savaitės dienai, tiek šiltai šeimos šventei.

Pyragas su uogiene yra puikus būdas panaudoti naminius produktus ir išsaugoti vasaros skonį net ir šaltuoju metų laiku. Jam nereikia sudėtingo paruošimo ar brangių produktų, o rezultatas visada džiugina – nesvarbu, ar tai būtų porcijinis pusryčių pyragas, ar didelis pyragas arbatai, ar vaišinimas atvykus svečiams.

Toks pyragas lengvai tampa mėgstamiausiu kiekvienoje šeimoje, perduodamas iš kartos į kartą.

Ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Vanilinis cukrus – 8 g;
  • Pienas – 150 ml;
  • Augalinis aliejus – 120 ml;
  • Miltai – 280 g;
  • kepimo milteliai – 10 g;
  • Džemas.

Pyrago su uogiene paruošimas:

Rekomenduojame:  Kreminis bananų desertas per 5 minutes. Receptas be cukraus ir miltų

Kiaušinius sumaišykite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi, išplakite iki sodrių putų. Į mišinį supilkite augalinį aliejų ir pieną ir toliau plakite

. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išminkykite vientisą tešlą. Padalykite tešlą į dvi lygias dalis, vieną dalį supilkite į pergamentu išklotą kepimo formą

, paskirstykite tešlą po formą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10 minučių. Tada pyragą aptepkite uogiene, ant uogienės sluoksnio supilkite likusią tešlos dalį.

180 laipsnių temperatūroje pyragą kepkite 30 minučių.

Пирог с вареньем: рецепт передаётся из поколения в поколение. Научила всех подруг так готовить

Iškepusį pyragą aptepkite uogiene ir apibarstykite, pavyzdžiui, kokoso drožlėmis. Gausite aromatingą saldų pyragą su uogiene.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 2

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *