Sekite mus Facebook'e!
Šis pyragas patiks visiems, kurie nemėgsta žaisti su tešla. Jį labai greitai ir lengva pagaminti. Tiesiog surinkite visus ingredientus, aptepkite grietinėle ir palikite 2–3 valandoms mirkti – ir viskas, pyragas paruoštas. Šis desertas niekuo nenusileidžia klasikiniams biskvitiniams. Jis toks pat gardus, burnoje tirpstantis ir minkštas.

Būtini produktai
- 36 šokoladinių sausainių
- 1 bananas
- pienas
- 200 gramų cukraus pudros (galima pakeisti cukrumi)
- 400 gramų grietinės 25%
- šokoladas, kivis
Pradėkime gaminti
- Sudėkite grietinę į dubenį ir suberkite cukraus pudrą. Viską gerai išmaišykite.
- Nulupkite bananą ir supjaustykite plonais griežinėliais.
- Padėkite indą ir aptepkite dugną gauta grietine.
- Supilkite pieną į dubenį. Pamirkykite jame sausainius ir sudėkite juos į lėkštę. Suformuokite kvadratą (3 sausainiai viršuje, 3 apačioje). Aptepkite sausainius kremu ir sluoksniais sudėkite bananus. Ant viršaus uždėkite šiek tiek daugiau kremo ir dar vieną sausainių sluoksnį. Taip susluoksniuokite visus paruoštus ingredientus.
- Kai sausainiai iškeps, likusiu kremu atsargiai aptepkite pyrago viršų ir šonus.
- Sutarkuokite šokoladą ir supjaustykite kivius griežinėliais. Papuoškite pyragą šokoladu ir vaisiais. Tada palaikykite šaldytuve 2–4 valandas (kad sustingtų skoniai). Štai ir viskas, pyragas paruoštas patiekti.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.

