Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Purūs zuikio sausainiai – iškepa per 15 minučių. „Velykų zuikučiai” be mielių ir sviesto

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Fluffy Rabbit” varškės sausainiai yra švelnūs ir erdvūs kepiniai, kuriuose varškės tešlos minkštumas dera su lengva traškia plutele. Šie sausainiai ne tik skanūs, bet ir sveiki dėl varškės, kuri tešlai suteikia ypatingą tekstūrą ir malonų kreminį atspalvį.

Sausainiai savo pavadinimą gavo dėl minkštumo ir lengvumo, primenančio pūkuotą triušio kailį.

Jie idealiai tinka jaukiam arbatos vakarėliui ir gali būti ruošiami tiek kasdieniam skanėstui, tiek vaikų vakarėliams. Yra daugybė paruošimo variantų: su cukrumi, cinamonu, vanile, kokosų ar šokolado apvalkalu.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 300 g;
  • Cukrus – 120 g;
  • Pienas – 75 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Augalinis aliejus – 150 ml;
  • Kiaušinio trynys – 1 vnt;
  • Vanilinis cukrus – 15 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Miltai – 500 g;
  • raugas – 17 g.

Papuošimui skirti ingredientai:

  • Sviestas – 50 g;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • Vanilinio cukraus – 10 g;
  • cukraus pudros – 1 valgomasis šaukštas.

„Purių triušiukų” sausainių paruošimas:

Sumalkite varškę iki vientisos masės, supilkite į ją pieną, kiaušinio trynį ir cukrų, išmaišykite. Į mišinį supilkite augalinį aliejų, sudėkite kiaušinio trynį, vanilinį cukrų, druską ir išmaišykite

Rekomenduojame:  Varškės sūreliai su įdaru. Patrauklus skanėstas prie arbatos

. Į atskirą dubenį persijokite miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais, supilkite į varškės masę.

Padalykite tešlą į dvi dalis ir kiekvieną dalį iškočiokite į 2-3 cm storio sluoksnį.

Iš tešlos išpjaukite sausainius, geriau naudoti zuikio formos formeles.

Творожное печенье «Пушистый кролик» - выпечка за 15 минут. "Пасхальные Зайки" без дрожжей и масла

Sausainius dėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos, kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Творожное печенье «Пушистый кролик» - выпечка за 15 минут. "Пасхальные Зайки" без дрожжей и масла

Paruoštus sausainius patepkite ištirpintu sviestu

. Sumaišykite cukrų, vanilinį cukrų ir cukraus pudrą. Kiekvieną sausainį įmerkite į mišinį.

Творожное печенье «Пушистый кролик» - выпечка за 15 минут. "Пасхальные Зайки" без дрожжей и масла

Gauti sausainiai yra aromatingi minkšti purūs „Fluffy Bunny” sausainiai. Tai puikus skanėstas Velykoms.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *