Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Puikus česnakinių bulvių receptas! Tikrai šedevras ir skanus patiekalas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint paruošti tikrai šedevrą ir skanų patiekalą, ne visada reikia turėti kokių nors ypatingų ingredientų.

Viskas, ko jums reikia šiam skaniam patiekalui, yra bulvės!

Taip jis ruošiamas šiaurės Italijoje.

2 porcijoms mums reikės:

3 vidutinės bulvės
1 krūva petražolių
2 vidutinės česnako skiltelės
alyvuogių aliejaus
druskos, šviežiai maltų pipirų
galite pridėti dešrelių (+ 100, kad mylėtumėte iš vyro)

Virimo būdas:

Bulves su lupenomis išvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, 25–30 minučių. Paruoštas bulves šiek tiek atvėsinkite, nuimkite odeles. Būtinai sutrinkite šakute atskirame dubenyje.

Galite naudoti didelę keptuvę (24 cm) ir virti visas bulves iš karto, bet galite ir padalinti į 2 porcijas. Taigi, pasirinktoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir pakepinkite susmulkintą česnaką iki auksinės spalvos. Tai suteiks neįtikėtiną aromatą. Pašalinkite česnaką iš aliejaus.

Į keptuvę sudėkite bulves, suberkite smulkiai pjaustytas petražoles, druską ir pipirus. Šakute dar šiek tiek sutrinkite bulves, suformuodami vieną plokščią blyną.

Kepkite ant stiprios ugnies 5 minutes iki auksinės spalvos. Dabar turime jį apversti. Tai galite padaryti naudodami pjaustymo lentą: ant jos apverskite blyną ir atsargiai perkelkite atgal į keptuvę. Galite įpilti dar šiek tiek aliejaus.

Rekomenduojame:  Neįtikėtinai skanus: aromatingas sluoksniuotos tešlos pyragas. "Cinnabons" su cinamonu ir maskarponės kremu.

Paruoštas bulves reikia patiekti nedelsiant, kol plutelė suminkštės ir maloniai sutraškės. Su grietine ar kitu padažu.
Pasidalinkite šiuo receptu su draugais ir leiskite jį išbandyti ir jiems

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 5 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.