Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Prancūziška“ vakarienė: mano vyras ją mėgsta labiau nei įdarytus kopūstus ir koldūnus

prancuziska vakariene
Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiandien pasidalinsiu su jumis pačiais geriausiais vakarienės patiekalais jūsų vyrams! Merginos, visos bus sužavėtos, o kaip lengva juos paruošti!

Sudedamosios dalys:

Kiaušinių blyneliai:

  • 8 kiaušiniai
  • 8 valg. šaukštai pieno
  • druskos, pipirų pagal skonį
  • kepimo aliejus

Įdaras:

  • malta mėsa 800–1000 g
  • po 1 arb. šaukštelį druskos, juodųjų pipirų, džiovintų česnakų, apynių „suneli“, Provanso žolelių (arba prieskonių pagal jūsų skonį)
  • vanduo poreikiams

Padažas:

  • 4 valg. šaukštai grietinės
  • 4 valg. šaukštai majonezo
  • 120–150 g kietojo sūrio
  • česnako pagal skonį
  • marinuoti agurkai

Paruošimas:

Įdaras:

Į maltą mėsą, jei reikia, įberiu prieskonių, vandens, išmaišau rankomis ir išplaku.

Padažas:

Grietinę sumaišau su majonezu, per presą išspaustu česnaku ir tarkuotu sūriu.

Kiaušinių blyneliai:

Kiaušinius išplaku su pienu, druska ir pipirais. Prieš pirmąjį blyną keptuvę patepu sviestu ir klasikiniu būdu kepu blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Įdarą tepu ant kiaušininių blynelių, užpilu padažu ir juostelėmis supjaustytais marinuotais agurkais, susuku.

Sudėjau į kepimo indą, pateptą aliejumi. Patepiau padažu. Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-35 minutes.

Rekomenduojame:  Miltai, actas ir verdantis vanduo: nieko sudėtingo, bet man jie tiesiog patinka. Klasikinis sraigių pyragas

Skanaus!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.