Sekite mus Facebook'e!
Šiandien pasidalinsiu su jumis pačiais geriausiais vakarienės patiekalais jūsų vyrams! Merginos, visos bus sužavėtos, o kaip lengva juos paruošti!
Sudedamosios dalys:
Kiaušinių blyneliai:
- 8 kiaušiniai
- 8 valg. šaukštai pieno
- druskos, pipirų pagal skonį
- kepimo aliejus
Įdaras:
- malta mėsa 800–1000 g
- po 1 arb. šaukštelį druskos, juodųjų pipirų, džiovintų česnakų, apynių „suneli“, Provanso žolelių (arba prieskonių pagal jūsų skonį)
- vanduo poreikiams
Padažas:
- 4 valg. šaukštai grietinės
- 4 valg. šaukštai majonezo
- 120–150 g kietojo sūrio
- česnako pagal skonį
- marinuoti agurkai
Paruošimas:
Įdaras:
Į maltą mėsą, jei reikia, įberiu prieskonių, vandens, išmaišau rankomis ir išplaku.

Padažas:
Grietinę sumaišau su majonezu, per presą išspaustu česnaku ir tarkuotu sūriu.

Kiaušinių blyneliai:
Kiaušinius išplaku su pienu, druska ir pipirais. Prieš pirmąjį blyną keptuvę patepu sviestu ir klasikiniu būdu kepu blynus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Įdarą tepu ant kiaušininių blynelių, užpilu padažu ir juostelėmis supjaustytais marinuotais agurkais, susuku.

Sudėjau į kepimo indą, pateptą aliejumi. Patepiau padažu. Kepiau iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-35 minutes.

Skanaus!


Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.


