Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Plombiere pyragas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tortą paruošite labai greitai ir turėsite skanėstą, panašų į mėgstamus ledus.

Smėlio trupiniams paruošti reikės šių ingredientų:

miltų, 250 g;

– cukraus, 70 g;

– sviesto, 130-150 g.

Kremui paruošti paimkite:

kiaušinių, 2 vnt.;

– grietinės, 500 g;

– cukraus, 150 g; –

bet kokio krakmolo, 2 šaukštai

; – vanilinio cukraus, 1 pakelis

; – sviesto, 50 g.

Miltus persijokite ir sumaišykite su cukrumi ir sviestu, sutarkuotu stambia tarka. Kad sviestas gerai tarkuotųsi ir trupiniai gautųsi būtent tokie, kokių reikia tešlai, įdėkite sviestą į šaldiklį 20-30 min.

Masę rankomis sumalkite į trupinius

.

Apkepkite trupinius sausoje ir gerai įkaitintoje keptuvėje. Kepkite, kol trupiniai taps auksinės spalvos.

Kremui gaminti kiaušinius sumaišykite su cukrumi, krakmolu ir vaniliniu cukrumi

.

Plaktuvu arba mikseriu išmaišykite mišinį iki vientisos masės ir supilkite

grietinę

, išmaišykite.

Dėkite kremą ant silpnos ugnies, virkite nuolat maišydami, kol kremas taps tirštas. Nuimkite nuo ugnies ir sudėkite sviestą, maišykite, kol masė taps vienalytė

Rekomenduojame:  Aštrių ir traškių marinuotų agurkų žiemai receptas: paskleidžiamas per 3 sekundes. Konservavimas žiemai

. Į lėkštę supilkite ploną trupinių sluoksnį, išdėliokite dar karštą kremą, tada vėl trupinius ir kremą. Keisdami sluoksnius, suformuokite visą tortą. Viršutinis sluoksnis – kremas. Tortą galite papuošti baltojo šokolado drožlėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *