Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pigios skumbrės skanesnės už raudonąją žuvį. Receptas per 30 minučių: kaip greitai marinuoti skumbrę namuose

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skumbrė – viena populiariausių jūros žuvų, vertinama dėl didelio omega-3 riebalų kiekio, turtingo skonio ir universalumo gaminant maistą. Vienas prieinamiausių ir veiksmingiausių

skumbrių

paruošimo būdų – sūdymas, kuris ne tik sustiprina natūralų žuvies skonį, bet ir prailgina jos galiojimo laiką.

Skumbrės sūdymas – tai procesas, kurio metu naudojant druską ir papildomus ingredientus pakeičiama žuvies audinių struktūra, pagerėja jos skonis ir tekstūra bei užtikrinama mikrobiologinė sauga. Yra daug sūdymo būdų – sausas, drėgnas, aštrus, naudojant sūrymus ar marinatus

. Papasakosime, kaip greitai pasūdyti skumbrę namuose.

Sudedamosios dalys: – skumbrė, skumbrė, skumbrė, skumbrė, skumbrė:

  • Skumbrė – 1 kg;
  • 9 % actas – 100 g;
  • Vanduo – 200 g;
  • Druska – 10 g;
  • Cukrus – 5 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Grūdėtosios garstyčios – 1 valgomasis šaukštas;
  • Smulkinti pipirai;
  • Saulėgrąžų aliejus – 50 g.

Sūdytos skumbrės paruošimas:

Žuvį padalykite į dvi dalis, išimkite vidų, nupjaukite šonkaulių kaulus, pašalinkite odą. Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.

Dubenyje sumaišykite vandenį su actu, žuvies gabalėlius į jį panardinkite 30 minučių. Nusunkite nuo žuvies skystį, į filė suberkite druską, cukrų, grūstus pipirus, garstyčias, augalinį aliejų ir išmaišykite.

Rekomenduojame:  Minkštas ir švelnus braškių pyragas su pienu. Greitas receptas

Smulkiai

supjaustykite

svogūną, suberkite jį į žuvį ir palikite 30 minučių marinuotis inde.

Дешёвая скумбрия вкуснее красной рыбы. Рецепт за 30 минут: как быстро засолить скумбрию у себя дома

Gaunasi skani sūdyta skumbrė. Šis receptas puikiai tinka tiems, kurie nenori ilgai laukti sūdant žuvį.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *