Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pienas, grietinė ir vaisiai. Receptas per 1 valandą: skanus ir sveikas desertas be želatinos ir kepimo

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pieniškas desertas su vaisiais – tai ne tik skanus patiekalas, bet ir harmoningas sveikų ir natūralių ingredientų derinys, radęs savo vietą įvairių pasaulio tautų virtuvėse.

Deserto pagrindą sudaro pieno produktai – pienas, grietinėlė, jogurtas, varškė, riaženka ar kefyras

.

Derinant su vaisiais – šviežiais arba konservuotais – pieno pagrindas virsta visaverčiu desertu, kuriame dera skonis, tekstūra ir nauda.

Atsižvelgiant į sezoną ir pageidavimus, deserto sudėtyje gali būti bananų, braškių, obuolių, persikų, mangų, ananasų, uogų ir citrusinių vaisių. Vaisių variacijos leidžia kaskart keisti deserto skonį, nesikartojant.

Papasakosime, kaip paruošti pienišką vaisių desertą

Ingredientai: 1:

  • Šiltas pienas – 250 ml;
  • Agar-agaras – 7 g;
  • Cukrus – 150 g;
  • grietinė – 300 g;
  • Vaisiai ir uogos – 800 g.

Pieniško deserto su vaisiais paruošimas:

Į šiltą pieną supilkite agarą ir palikite mišinį 20 min. šiltoje vietoje. Tuo metu vaisius ir uogas smulkiai arba stambiai supjaustykite ir sudėkite į formą aukštais šonais

. Pieną ir agarą virkite, kol užvirs, tada maišydami palikite 5 minutes pastovėti. Į pieno mišinį supilkite grietinę ir cukrų, išmaišykite

Rekomenduojame:  Puiki Charlotka su vyšniomis ir obuoliais. Paprastas klasikinis receptas orkaitėje

, vėl užvirinkite ir nukelkite nuo ugnies. Dalį uogų ir vaisių galima perkelti į pieno mišinį, o likusius vaisius supilti į formą.

Молоко, сметана и фрукты. Рецепт за 1 час: вкусный и полезный десерт без желатина и выпечки

Молоко, сметана и фрукты. Рецепт за 1 час: вкусный и полезный десерт без желатина и выпечки

Uždenkite masę maistine plėvele ir palikite šaldytuve 1-2 valandoms.

Молоко, сметана и фрукты. Рецепт за 1 час: вкусный и полезный десерт без желатина и выпечки

Kai desertas sukietės, galite jį išimti iš formos. Tai neįprastas desertas iš vaisių ir pieno, tačiau be želatinos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *