Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pica kepama 25 minutes. Greita ir skanu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pica yra vienas universaliausių ir mėgstamiausių patiekalų, kurį galima gaminti įvairiais būdais. Vertinantiems ne tik skonį, bet ir laiką, pica iš kefyro tešlos tampa puikiu sprendimu. Ši tešla pasižymi ypatinga tekstūra: ji gaunasi minkšta, puri ir lengva, o dėl kefyro įgauna sodrų skonį.

Picos iš kefyro tešlos gaminimas nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių ir tinka net pradedantiesiems kulinarams. Tešlos nereikia ilgai minkyti ir laukti, kol ji pakils, kaip mielinės tešlos atveju, o pica paruošiama vos per 20 minučių, todėl tai puikus pasirinkimas greitai vakarienei, pietums ar vakarėliui.

Sudedamosios dalys:

  • Kefyras – 250 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – 1/2 šaukštelio;
  • Cukrus – 1/3 šaukštelio;
  • Augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas;
  • Miltai – 160 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • pomidorų padažas – 5 šaukšteliai;
  • kumpio – 100 g;
  • Šampinjonai – 3 vnt;
  • Sūris – 150 g.

Picos paruošimas:

Į šiltą kefyrą suberkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite augalinį aliejų. Į kefyrą suberkite miltus ir kepimo miltelius, užminkykite tirštą tešlą

Rekomenduojame:  Maišeliai ant agurkų sūrymo. Devintojo dešimtmečio naminiai sausainiai: nereikia net kiaušinių

. Pergamentą patepkite vandeniu ir padėkite ant kepimo skardos paviršiaus. Supilkite tešlą

ant kepimo

skardos, paskirstykite ją ant dugno.

Tešlą

aptepkite

pomidorų pasta, kumpį ir grybus supjaustykite plonais griežinėliais, sūrį smulkiai sutarkuokite.

Ant picos paskleiskite kumpį ir grybus, apibarstykite sūriu ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Пицца за 25 минут вместе с выпечкой. Быстренько и вкусненько

Gausite gardžią aromatingą naminę picą. Tai geriausias būdas paruošti picą per trumpiausią laiką.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *